Hey , scuza - ma de intarziere , ti-am spus pe mess cauza :))
Asa , sa incepem , la inceput , cum a spus sisu ' mi s-a parut putin plictisitor , dar pe parcursul actiunii am inteles defapt mesajul pe care ai vrut sa il transmiti.Ideea e ca nimieni nu poate sa - ti spuna ca n - ai destula descriere , sau ca ideea nu e originala , pentru ca chiar nu este asa si meriti toate laudele :X .Mie personal imi place foarte mult ca sti exact unde trebuie povestit , unde trebuie dialog si cel mai mult ca ne lasi dusi de actiune ; adica nu e ca majoritatea ficurilor , e unic ca sa zic asa . Celalalte sunt ceva de genu ' : "Buna , ce faci? " Bine , tu?" "Bine." .Al tau are acel ceva care ii face pe cititori , sau cel putin pe mine , sa ne / imi imaginez /imagineze tot ce scri tu acolo.
Acuma , zau asa? De ce nu te apuci sa scri o carte , eh? Eu as cumpara-o.
Abia astept continuarea si iti urez multa , multa inspiratie si imaginatie.:X
Edit Lynn : Scrie frate corect şi lizibil fără steluţe şi prostii prin posturi.
Asa , sa incepem , la inceput , cum a spus sisu ' mi s-a parut putin plictisitor , dar pe parcursul actiunii am inteles defapt mesajul pe care ai vrut sa il transmiti.Ideea e ca nimieni nu poate sa - ti spuna ca n - ai destula descriere , sau ca ideea nu e originala , pentru ca chiar nu este asa si meriti toate laudele :X .Mie personal imi place foarte mult ca sti exact unde trebuie povestit , unde trebuie dialog si cel mai mult ca ne lasi dusi de actiune ; adica nu e ca majoritatea ficurilor , e unic ca sa zic asa . Celalalte sunt ceva de genu ' : "Buna , ce faci? " Bine , tu?" "Bine." .Al tau are acel ceva care ii face pe cititori , sau cel putin pe mine , sa ne / imi imaginez /imagineze tot ce scri tu acolo.
Acuma , zau asa? De ce nu te apuci sa scri o carte , eh? Eu as cumpara-o.
Abia astept continuarea si iti urez multa , multa inspiratie si imaginatie.:X
Edit Lynn : Scrie frate corect şi lizibil fără steluţe şi prostii prin posturi.
ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰâ»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤáµ
De La-nceput ..!
Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine