10-11-2012, 01:23 AM
Ok, deci pentru mine chiar nu e greu de ales, pentru ca Rukia mi-a placut de la bun inceput, mi se parea foarte tare: spiritul sau de sacrificiu, puterea de a rezista in continuare intr-un Gigai ce ii facea mai mult rau si tot felul ei de a fi. Dar, pot spune ca am avut o perioada cand mi-a placut si Orihime, pentru ca Ichigo ar fi murit de cateva ori pana acum daca n-ar fi fost ea. Si nu numai el! Ei ii datorez si revenirea lui Grimmjow printre Espada. Deci, chiar daca e putin enervanta, din cauza ca e mereu "Kurosaki-kun! Kurosaki-kun!" e bine ca exista! Si, pe langa acestea, e kawaii, e destul de nebuna cateodata, si e amuzanta! Iar acum e mai puternica si pare mult mai sigura pe ea si mai frumoasa. Desi, Rukia va fi pe primul loc mereu pentru mine, datorita comportamentului ei, ca e Capricorn, ca mine, ca e Shinigami si e puternica -mai ales ca acum e subcapitana Diviziei 13 (yaay)-, ca are un Zanpakutou superb -Sode no Shirayuki fiind cel mai frumos Zanpakutou din Soul Society-, ca arata interesant, ca tine la Ichigo si la Renji, dar nu vrea sa arate, sau nu isi da seama cat de mult tine la amandoi (mda cred ca asta e mai degraba), nu stiu e..dementiala tipa.
"There are people in this world that enjoy being alone, but there isn't a single person who can bear solitude."
- Makarov to Gajeel [Fairy Tail]
- Makarov to Gajeel [Fairy Tail]