28-11-2008, 08:15 PM
pai porecle :hmmm: deci am destul de multe :
alien = pt ca ma consider un extraterestru
bibi blocksberg = stiti? fata aia din desene, vrajitoarea aia sau ce o fi pt ca ma cheama bianca si sunt blonda urasc porecla asta
upzzy = de la pupzzy care vine de la pupaza [ asa mi-a zis o data ``fostu`` si de atunci ff multi imi zic asa
rebel = din engleza, rebela pt ca le comentez profilor
paby = pronuntat peibi pa- de la pampers pt k am facut un joc si am iesit eu cu un idiot ne cumparam pampers`uri de la cocalari
mda...cam atat sper sa nu radeti ... prea mult
alien = pt ca ma consider un extraterestru
bibi blocksberg = stiti? fata aia din desene, vrajitoarea aia sau ce o fi pt ca ma cheama bianca si sunt blonda urasc porecla asta
upzzy = de la pupzzy care vine de la pupaza [ asa mi-a zis o data ``fostu`` si de atunci ff multi imi zic asa
rebel = din engleza, rebela pt ca le comentez profilor
paby = pronuntat peibi pa- de la pampers pt k am facut un joc si am iesit eu cu un idiot ne cumparam pampers`uri de la cocalari
mda...cam atat sper sa nu radeti ... prea mult
I’m not a perfect girl. Sometimes I have a broken heart and maybe some days nothing goes right. But when I think about it and take a step back I remember how amazing life truly is and that maybe, just maybe I like being unperfect !
She`s Layla, Layla luvs u 3 :X Give her candies, much candies ^^, chibi-ul lui diabolique_alien