03-01-2011, 01:17 PM
Porecle ....am cateva )
Deea, Deyu, Dede, Andreutza, Andreush , Andre ( Numele Andreea)
Ella , Elly (e nume de elefant >.< nu'mi place ) , Lela, Lena , Layla (eram obsedata de Kaleido star ) (Numele Elena )
Morcoava - imi zicea verisoara mea, si cand s-a mutat la scoala la mine si a inceput sa ma strige pe acolo asa
Jokekid - fac pe toata lumea sa rada mereu
Matza - imi plac pisicile si mama mi-a spus asa:eto:
Ciucurel - la sport am jampieri cu ciucuri si profu' a inceput sa-mi spuna asa
TitanicGuy-pentru ca , Dupa ce m-am uitat de cateva ori la titanic, vreo 2 luni am fost obsedata de istoria lui.
Acadeala- pentru ca imi plac acadele cu visine/cirese si tata , ca sa ma enerveze imi spune asa )
CrazyNeuron- pentru ca nu exista ora de biologie sa nu fac pe nebuna si profa de bio a inceput sa-mi zica asa ;|
Aeriana- pentru ca sunt mereu cu capul in nori :?? si niciodata nu stiu ce se intampla
Cam atat...deocamdata ...daca mai fac rost de vreo porecla v-o spun
Deea, Deyu, Dede, Andreutza, Andreush , Andre ( Numele Andreea)
Ella , Elly (e nume de elefant >.< nu'mi place ) , Lela, Lena , Layla (eram obsedata de Kaleido star ) (Numele Elena )
Morcoava - imi zicea verisoara mea, si cand s-a mutat la scoala la mine si a inceput sa ma strige pe acolo asa
Jokekid - fac pe toata lumea sa rada mereu
Matza - imi plac pisicile si mama mi-a spus asa:eto:
Ciucurel - la sport am jampieri cu ciucuri si profu' a inceput sa-mi spuna asa
TitanicGuy-pentru ca , Dupa ce m-am uitat de cateva ori la titanic, vreo 2 luni am fost obsedata de istoria lui.
Acadeala- pentru ca imi plac acadele cu visine/cirese si tata , ca sa ma enerveze imi spune asa )
CrazyNeuron- pentru ca nu exista ora de biologie sa nu fac pe nebuna si profa de bio a inceput sa-mi zica asa ;|
Aeriana- pentru ca sunt mereu cu capul in nori :?? si niciodata nu stiu ce se intampla
Cam atat...deocamdata ...daca mai fac rost de vreo porecla v-o spun
"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥