Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Pe cine votezi ?
Pookie
57.14%
4 57.14%
Snowweh
42.86%
3 42.86%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Pookie vs. Snowweh

#1
Tema : Poze cu noi
Timp postare lucrări : Azi
Timp votare : Până pe 11 februarie

Am să dau şi eu un edit cu poza ^^
Succes Snowy hug

Here
[Imagine: Hm757.png]





#2
Pentru că aţi căşunat pe mine cu duelurile acuma O,o' [ dar nah, cum să te refuz, nu-i aşa? My Pookie 5 ]

Here xD.
So : Start vot !
Gambate !!! hug
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#3
Off. Duel la fotografie . Asta ar fi trebuit ca voi sa faceti pozele , nu altii , asa ca nu voi putea comenta mare lucru pentru ca aici va trebui sa aleg oarecum care este mai frumoasa , adica asta se va intelege -.-.

On.

Pookie : Poza asta o ador , ai o pozitie sexy 15 . Imi place calitatea pozei , contrastul , unghiul . Imi place locul unde este facuta poza . Este foarte frumoasa , dar tu esti `obiectul` principal al pozei .

Snowy : Si poza ta este foarte frumoasa , dar nu imi place unde este facuta poza , cel putin tu esti superba dar nu stiu , pe vremea asta vii cu o poza dasta -.-. Este iarna totusi , nu se potriveste cu anotimpul nostru . Aceleasi lucruri imi plac si la poza ta [ adica alea care le - am spus la prima poza ] .

Votul merge catre Pookie . Felicitari celor care au facut pozele [ adica nu voi grr ] . Data viitoare sa va ganditi ca voi trebuie sa faceti pozele , nu este concurs de frumusete -.-
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
@Zuzu, cu ce te-a deranjat pe tine că am ales o poză pe care am făcut-o vara? Contează anotimpul în care suntem?! Mie nu mi se pare! Aici trebuia să votezi persoana din poză, nu peisajul sau bla bla bla bla, deci nu mai veni tu cu aberaţiile tale stupide -.-' şi mulţumesc, ai reuşit să mă enervezi.

@ Pookie, my love 19: Duelul este încheiat! Şi poll-ul indică că ai două voturi, iar eu trei. Deci am câştigat 19.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Snowy te rog frumos. Vrei sa fac concurs de frumusete ? Ce naiba ! Asta insemna ca trebuie sa comentez doar ochii, nasul, gura, picioarele voastre ? Nu am voie sa imi spun parerea ? Bine ca sunt aberatii. Frumos din partea ta. Cel putin sa ziceti mersi ca ati avut un vot argumentat. Asta nu se poate spune totusi concurs de fotografie, ca nu sunt facute de voi . Cu ce va incalzeste ca tu ai castigat duelul pentru o poza pe care nu ai facut- o tu ? Am vrut sa fiu draguta si sa comentez dar sti vorba aia : Nemultumitului i se ia darul.

P.S. : Nu vreau sa provoc scandal si stiu ca risc sa mi se stearga postul. Multumesc anticipat, am vrut doar sa clarific ceva .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
Vă mai certaţi mult? grr Nişte motive stupide care oricum nu-şi au rostul. Uite unde a-ţi ajuns din cauza asta. Şi Zuz, nu o lua în nume de rău, dar aici se votează fotografia în sine nu cine a făcut-o. Nu scrie nicăieri că trebuie să fie poza făcută de noi. Anotimpul nu are nici o legatură. Dacă spuneam o anumită temă, mai ziceam dar ... Şi faza cu concursul de frumuseţe, chiar nu-i înţeleg rostul. Aş spune mult mai multe, dar ...

Rog moderatorii să închidă acest topic ca să nu mai existe şi alte certuri -.-
[Imagine: Hm757.png]







Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Snowweh. ÅŸi Mello. SnowFlake. 7 4.015 18-02-2011, 09:24 AM
Ultimul răspuns: Bitter Death.
  Zuzu si Pookie . Daria v2 30 16.515 08-02-2011, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)