18-01-2012, 07:20 PM
Eu: Cred ca-mi trebuie ochelari.
Ade: De ce nu lentile?
Eu: Pentru ca nu vreau sa dau 2 milioane la fiecare 6 luni. Ca lentilele nu sunt forever and ever ca ochelarii. Bine nici ochelarii nu sunt forever and ever daca ii spargi. Daca ii spargi sunt forever broken.
La ora de tehno, profa ne dicta o definitie:
P: Ocupatia este o activitate recunoscuta de societate ca fiind utila si aducatoare de venit.
Si spun eu colegei mele: Ocupatia de a intra pe net pe telefon este utila, pentru ca scapam de plictiseala, si aducatoare de venit retelelor.
Si tot la ora de tehno ne preda despre profilul la licee. Si avem un coleg, baiat, mai fetita, Tarcau
P: Si la profilul artistic poti deveni balerina, actor etc.
Un coleg: I-auzi Tarcau! Te faci balerina!
La ora de chimie, ne intreaba profu':
P: Ce va sugerează FeS2?
Ade: Diosulfat de fier?
In pauza, nu mai gaseau baietii cui sa dea frecus.
Baietii: Hai pe Johnny!
Johnny: Hai pe Johny! Stai! Eu sunt Johnny!
Ade: De ce nu lentile?
Eu: Pentru ca nu vreau sa dau 2 milioane la fiecare 6 luni. Ca lentilele nu sunt forever and ever ca ochelarii. Bine nici ochelarii nu sunt forever and ever daca ii spargi. Daca ii spargi sunt forever broken.
La ora de tehno, profa ne dicta o definitie:
P: Ocupatia este o activitate recunoscuta de societate ca fiind utila si aducatoare de venit.
Si spun eu colegei mele: Ocupatia de a intra pe net pe telefon este utila, pentru ca scapam de plictiseala, si aducatoare de venit retelelor.
Si tot la ora de tehno ne preda despre profilul la licee. Si avem un coleg, baiat, mai fetita, Tarcau
P: Si la profilul artistic poti deveni balerina, actor etc.
Un coleg: I-auzi Tarcau! Te faci balerina!
La ora de chimie, ne intreaba profu':
P: Ce va sugerează FeS2?
Ade: Diosulfat de fier?
In pauza, nu mai gaseau baietii cui sa dea frecus.
Baietii: Hai pe Johnny!
Johnny: Hai pe Johny! Stai! Eu sunt Johnny!
She's wiskey in a teacup.