16-01-2012, 05:49 PM
Azi, 16.01.2012, la ora de geografie:
Profesoara: Si painea o sa se scumpeasca de trei ori mai mult (de la nu-stiu-ce-chestie a dat-o in scumpire si altele ).
Colega mea Aerith/Dya: Inseamna ca o sa fie 25 de lei.
Un coleg caruia i se aprinse beculetul: (O sa fie) 150 sau 180 de kilometrii (pe ora). *apoi se pune iar sa doarma*
Eu: o.o.
Tot eu -catre colega mea, Aerith/Dya: Painea o sa coste 150 de kilometrii? @______@ *dupa ce ea incearca sa ii atraga atentia, dar apoi il lasa in banca lui* Eu: Ba, dar nu stiam ca exista o paine asa lunga. @________________@ (mai ales ca se masoara in metrii, nu kilometrii, dar nu puteam formula altfel)
Deci, dragi copii, se pare ca painea se scumpeste... mult, ma, mult!
Profesoara: Si painea o sa se scumpeasca de trei ori mai mult (de la nu-stiu-ce-chestie a dat-o in scumpire si altele ).
Colega mea Aerith/Dya: Inseamna ca o sa fie 25 de lei.
Un coleg caruia i se aprinse beculetul: (O sa fie) 150 sau 180 de kilometrii (pe ora). *apoi se pune iar sa doarma*
Eu: o.o.
Tot eu -catre colega mea, Aerith/Dya: Painea o sa coste 150 de kilometrii? @______@ *dupa ce ea incearca sa ii atraga atentia, dar apoi il lasa in banca lui* Eu: Ba, dar nu stiam ca exista o paine asa lunga. @________________@ (mai ales ca se masoara in metrii, nu kilometrii, dar nu puteam formula altfel)
Deci, dragi copii, se pare ca painea se scumpeste... mult, ma, mult!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2