16-10-2011, 06:34 PM
Se pun si cele din pauza? Daca da, atunci:
Marius: Ce puii mei de gay pe care îi am în cloșcă! *nu mai sunt sigură despre ce era vorba, dar cred că avea legătura cu Ștefan -ca de obicei- sau vreun Mihai la tavă sau Alin, dar merg spre prima variantă*
Eu *neauzind ultimele cuvinte*: Puii mei de gay pe care îi ai unde?! o.o *eram... what? ce ai zis? puii?*
El *repetând concret, iar eu cu urechile în paiÈ™pe*: Ce puii mei de găină pe care îi am în cloÈ™că. *ori nu a dat atenÈ›ie la cuvântul „gay†ori nu i-a pasat È™i/sau s-a obiÈ™nuit cu mine È™i cuvântul „Gay în sus, jos, fundâ€*
Eu *luminată*: Aaaaaa~. Puii de găină, nu gay. *o față foarteeee gânditoare*
Nu a mai zis nimic, s-a luat cu altele.
Mai am una cu profu' si gayii mei care îmi gânguresc prin minte. >.>
Marius: Ce puii mei de gay pe care îi am în cloșcă! *nu mai sunt sigură despre ce era vorba, dar cred că avea legătura cu Ștefan -ca de obicei- sau vreun Mihai la tavă sau Alin, dar merg spre prima variantă*
Eu *neauzind ultimele cuvinte*: Puii mei de gay pe care îi ai unde?! o.o *eram... what? ce ai zis? puii?*
El *repetând concret, iar eu cu urechile în paiÈ™pe*: Ce puii mei de găină pe care îi am în cloÈ™că. *ori nu a dat atenÈ›ie la cuvântul „gay†ori nu i-a pasat È™i/sau s-a obiÈ™nuit cu mine È™i cuvântul „Gay în sus, jos, fundâ€*
Eu *luminată*: Aaaaaa~. Puii de găină, nu gay. *o față foarteeee gânditoare*
Nu a mai zis nimic, s-a luat cu altele.
Mai am una cu profu' si gayii mei care îmi gânguresc prin minte. >.>
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2