12-10-2011, 10:01 PM
Română
Profa: Naratorul este instanța ..... [etc]
* Pe fundal se aude o cioară*
P: Mă bucur că ciorii îi place ce minuni zic eu aici, și acum urmează o frumoasă virgulă! :]
Chimie
P: Penultimul este înaintea la ultimu, pentru cei care nu știau, da?!
TIC
P: Run and play.. Înseamnă să-l bag și să-i dau și drumul în același timp.
P: La C.M.D. puteți să-i spune-ți și dos. [ O_O ]
Logică
Elev: Crocodilul este și animal acvatic și terestru.
Profa: Cum dracu? Crocodilul respiră mă?
E: Nu, dar iese pe uscat.
P: Dar nu e terestru!
E: Dar Sirena? Se încadrează?
P: E clar că tu ai citit multe povești în copilărie.
Noi: = )))
E: Dar dacă sunt animale acvatice și aeriene în acelasi timp?
P: Ăăă?!
E: Mă gândeam la rață: zboară, dar intră și în apă..
Din clasă se aude: Calul domestic!
P: Ce legătură are calul cu animalele aeriene sau acvatice?
E: Da, broasca?
P: În sfârșit! Broasca e, dar îți trebuie doi termini ca să fie în raport de ordonare..
Din clasă: Celălalt termen e altă broască!
P: Mă speriați, pe bune. T^T
Matematică [ unde profu e tâmpit ]
P: Uite-o si pe aia cum se uită pe sub bancă, și-o număra banii.. cine știe. Ce faci domnișoară?
Noi: o_o
P: Te uiți la mine de parcă vrei să-mi scoți ochii și continui apoi să faci ce făceai și înainte, deși ți-am făcut observație. Și după mă întrebi: " Eu?! " Normal că tu! Voi vă faceți că plouă când eu vorbesc. Eu zic că e zi, voi : Nuuu, e noapte.
E: E noapte, păi cum să nu..
P: Obrăznicie curată! Nu-mi mai răspundeți. Te-oi pomeni că mâine-poimâine veniți și cu un cuțit. Ăla care face așa ceva, nu are ce caută aici! Că nu s-a născut badaranul care să facă așa ceva și dacă face îi trântesc un catalog în cap sau o geantă și-l lipesc de perete și-l și omor!
sau :
P: Acest număr se scrie sub formă de fracție, da? Dar se poate scrie și sub formă de număr mixt. E ca și cum ați face prăjituri și umpleți diverse forme: de stele sau de spirale, dar nu uitat e mereu același aluat, da?
Profa: Naratorul este instanța ..... [etc]
* Pe fundal se aude o cioară*
P: Mă bucur că ciorii îi place ce minuni zic eu aici, și acum urmează o frumoasă virgulă! :]
Chimie
P: Penultimul este înaintea la ultimu, pentru cei care nu știau, da?!
TIC
P: Run and play.. Înseamnă să-l bag și să-i dau și drumul în același timp.
P: La C.M.D. puteți să-i spune-ți și dos. [ O_O ]
Logică
Elev: Crocodilul este și animal acvatic și terestru.
Profa: Cum dracu? Crocodilul respiră mă?
E: Nu, dar iese pe uscat.
P: Dar nu e terestru!
E: Dar Sirena? Se încadrează?
P: E clar că tu ai citit multe povești în copilărie.
Noi: = )))
E: Dar dacă sunt animale acvatice și aeriene în acelasi timp?
P: Ăăă?!
E: Mă gândeam la rață: zboară, dar intră și în apă..
Din clasă se aude: Calul domestic!
P: Ce legătură are calul cu animalele aeriene sau acvatice?
E: Da, broasca?
P: În sfârșit! Broasca e, dar îți trebuie doi termini ca să fie în raport de ordonare..
Din clasă: Celălalt termen e altă broască!
P: Mă speriați, pe bune. T^T
Matematică [ unde profu e tâmpit ]
P: Uite-o si pe aia cum se uită pe sub bancă, și-o număra banii.. cine știe. Ce faci domnișoară?
Noi: o_o
P: Te uiți la mine de parcă vrei să-mi scoți ochii și continui apoi să faci ce făceai și înainte, deși ți-am făcut observație. Și după mă întrebi: " Eu?! " Normal că tu! Voi vă faceți că plouă când eu vorbesc. Eu zic că e zi, voi : Nuuu, e noapte.
E: E noapte, păi cum să nu..
P: Obrăznicie curată! Nu-mi mai răspundeți. Te-oi pomeni că mâine-poimâine veniți și cu un cuțit. Ăla care face așa ceva, nu are ce caută aici! Că nu s-a născut badaranul care să facă așa ceva și dacă face îi trântesc un catalog în cap sau o geantă și-l lipesc de perete și-l și omor!
sau :
P: Acest număr se scrie sub formă de fracție, da? Dar se poate scrie și sub formă de număr mixt. E ca și cum ați face prăjituri și umpleți diverse forme: de stele sau de spirale, dar nu uitat e mereu același aluat, da?
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]