19-09-2011, 06:08 PM
Haha, de când n-am mai postat pe aici. :]] Eniuei, am ce scrie. A doua săptămâna de şcoală, primele tâmpenii spuse/făcute de colegi/profesori/eu. :- "
Ora de engleză :
Intră profesoara zâmbiind fericită, vai! , deşi la noi în clasă era...ahem. După câteva secunde spune : Copii, dacă mai aud pe unul vorbind vă dau 3 !
Se face brusc linişte. Îl auzi pe Dani - colegul nou - zicând " Să mori tu ! " Juma' râdem, juma' chicotim.
Profa : Ce ?! Cine-a spus asta ? Tu, măi, Florine ! La tablă, hai ! Mişcă-te ! o.o"
Şi again, toooţi începem să râdem. Poor Florin .
Ora de chimie :
Profesorul: Buun, copii. Uite, citiţi partea asta şi apoi îmi spuneţi ce aţi înţeles!
Începem să citim, peste întreaga clasă se aşterne o linişte mormântală. Rlly, nici musca se auzea. :]]
Eu chicotesc înfundat fiindcă colega de bancă se loveşte cu genunchiul de scaun, căzând. Nu mă întrebaţi cum, dar a căzut de pe scaun. o.o"
Robi, cel din spatele meu, începe să râdă zgomotos.
Profesorul : Ce aveţi , măi ? Şi tu, puştoaico ! Ce sfinţii scaunelor cazi pe jos ? Nu vezi unde tre' să stai sau ce ?
Colegă'mea : Dar domnul, nu eu sunt de vină ! A alunecat scaunul, nu vedeţi ce netedă e podeaua ?
Dunno, am început toţi să râdem, iar. :]]
Ora de istorie - azi - :
Intră noul profesor , ne salută şi se prezintă al dracului de repede.
Eu : Poftim ? o.o'
Tudooor - m'o lăsat să îi spun pe nume, haha ! - : Ce "poftim" ? M-am prezentat, aşa cum m-aţi salutat voi !
Eu : Dar nu am înţeles cum vă numiţi ! ._.'
Tudor : Puştoaico. Pe tine cum te cheamă ? Voi aţi spus un "bună ziua" grăbit, de parcă vă mâncau raţele.
Eu : Miruna, dar...ah, am înţeleees ! Abstraacat, domnul ! *chicotind*
Câteva colege încep să râdă .
Tudor : Bine, eu sunt Tudor -nume de familie pe care nu l-am reţinut- şi toţi îmi veţi spune pe nume, nu domnul sau ceva de genul că nu sunt moş, da ?
Aprobăm, jumătate din fete începând să chicotească ca apucatele. o.o'
Atââât. Viitoarea serie când îmi aduc aminte să mai trec pe aici.
xoxo
Ora de engleză :
Intră profesoara zâmbiind fericită, vai! , deşi la noi în clasă era...ahem. După câteva secunde spune : Copii, dacă mai aud pe unul vorbind vă dau 3 !
Se face brusc linişte. Îl auzi pe Dani - colegul nou - zicând " Să mori tu ! " Juma' râdem, juma' chicotim.
Profa : Ce ?! Cine-a spus asta ? Tu, măi, Florine ! La tablă, hai ! Mişcă-te ! o.o"
Şi again, toooţi începem să râdem. Poor Florin .
Ora de chimie :
Profesorul: Buun, copii. Uite, citiţi partea asta şi apoi îmi spuneţi ce aţi înţeles!
Începem să citim, peste întreaga clasă se aşterne o linişte mormântală. Rlly, nici musca se auzea. :]]
Eu chicotesc înfundat fiindcă colega de bancă se loveşte cu genunchiul de scaun, căzând. Nu mă întrebaţi cum, dar a căzut de pe scaun. o.o"
Robi, cel din spatele meu, începe să râdă zgomotos.
Profesorul : Ce aveţi , măi ? Şi tu, puştoaico ! Ce sfinţii scaunelor cazi pe jos ? Nu vezi unde tre' să stai sau ce ?
Colegă'mea : Dar domnul, nu eu sunt de vină ! A alunecat scaunul, nu vedeţi ce netedă e podeaua ?
Dunno, am început toţi să râdem, iar. :]]
Ora de istorie - azi - :
Intră noul profesor , ne salută şi se prezintă al dracului de repede.
Eu : Poftim ? o.o'
Tudooor - m'o lăsat să îi spun pe nume, haha ! - : Ce "poftim" ? M-am prezentat, aşa cum m-aţi salutat voi !
Eu : Dar nu am înţeles cum vă numiţi ! ._.'
Tudor : Puştoaico. Pe tine cum te cheamă ? Voi aţi spus un "bună ziua" grăbit, de parcă vă mâncau raţele.
Eu : Miruna, dar...ah, am înţeleees ! Abstraacat, domnul ! *chicotind*
Câteva colege încep să râdă .
Tudor : Bine, eu sunt Tudor -nume de familie pe care nu l-am reţinut- şi toţi îmi veţi spune pe nume, nu domnul sau ceva de genul că nu sunt moş, da ?
Aprobăm, jumătate din fete începând să chicotească ca apucatele. o.o'
Atââât. Viitoarea serie când îmi aduc aminte să mai trec pe aici.
xoxo
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.