09-04-2011, 10:44 PM
Profa de fizică:
¤ Da' ce-i ăla feisbuc ? Peste tot aud numai de chestia asta, feisbuc!
¤ Băi, voi sunteţi "izbiţi" ( cu sensul de iubiţi ) de vă tot încârligaţi acolo?
¤ Profa: ALOOO! Vezi că îţi dau o palmă cu o forţă aşa de mare că-ţi zbor ochelarii ăia de pe faţă.
Eu: Doamna, dar din cauza acelei forţe cu care-i zburaţi ei ochelarii, nu o să vă zboare şi ai dumneavoastră ?
Profa: Nu că o să am eu grijă să dau în aşa fel încât să-i zboare numai ei ochelarii!
Fosilă. Ăăăh, adică proful de biologie: Dar să nu luaţi informaţii de pe Wikipidia că alea nu's bune.
Colega: Bun, dacă de pe Wikipidia nu putem să luăm, de pe Wikipedia putem ?
Profa de engleză:
¤ Ce-i ăsta? Un 8 la franceză? Ce să zic, extraplat!
¤ Ce n-ai înţeles? Shut your books. S-H-U-T. Close. Închideişăn!
¤ Şi cum ar veni asta în engleză? Moştenireişăn?
¤ Izbeşti cu IQ-ul în nori, tu!
¤ Coană... Domnişoară... Doamnă, că domnişoară e prea mult!
Diriga ( de info ):
¤ Aşa, şi acum fă dreptunghiul ăla cu două bare!
¤ O să le spun părinţilor la şedinţă de ce faceţi voi pe la ore, că sunteţi gălăgioşi, că nu învăţaţi, ect.
Vlad: Doamna, să vă întreb ceva. Ce nu v-a plăcut dumneavoastră din toată matematica asta pe care aţi făcut-o şi ne-o băgaţi nouă acum pe gât ?
Profa de mate: Nu pot să spun.
*după vreo 5 minute*
Profa: Vlad, ce faci acolo?
Vlad: Doamna, fac şi eu ca dumneavoastră: Nu pot să vă spun!
¤ Da' ce-i ăla feisbuc ? Peste tot aud numai de chestia asta, feisbuc!
¤ Băi, voi sunteţi "izbiţi" ( cu sensul de iubiţi ) de vă tot încârligaţi acolo?
¤ Profa: ALOOO! Vezi că îţi dau o palmă cu o forţă aşa de mare că-ţi zbor ochelarii ăia de pe faţă.
Eu: Doamna, dar din cauza acelei forţe cu care-i zburaţi ei ochelarii, nu o să vă zboare şi ai dumneavoastră ?
Profa: Nu că o să am eu grijă să dau în aşa fel încât să-i zboare numai ei ochelarii!
Fosilă. Ăăăh, adică proful de biologie: Dar să nu luaţi informaţii de pe Wikipidia că alea nu's bune.
Colega: Bun, dacă de pe Wikipidia nu putem să luăm, de pe Wikipedia putem ?
Profa de engleză:
¤ Ce-i ăsta? Un 8 la franceză? Ce să zic, extraplat!
¤ Ce n-ai înţeles? Shut your books. S-H-U-T. Close. Închideişăn!
¤ Şi cum ar veni asta în engleză? Moştenireişăn?
¤ Izbeşti cu IQ-ul în nori, tu!
¤ Coană... Domnişoară... Doamnă, că domnişoară e prea mult!
Diriga ( de info ):
¤ Aşa, şi acum fă dreptunghiul ăla cu două bare!
¤ O să le spun părinţilor la şedinţă de ce faceţi voi pe la ore, că sunteţi gălăgioşi, că nu învăţaţi, ect.
Vlad: Doamna, să vă întreb ceva. Ce nu v-a plăcut dumneavoastră din toată matematica asta pe care aţi făcut-o şi ne-o băgaţi nouă acum pe gât ?
Profa de mate: Nu pot să spun.
*după vreo 5 minute*
Profa: Vlad, ce faci acolo?
Vlad: Doamna, fac şi eu ca dumneavoastră: Nu pot să vă spun!