Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Peintesa Rasfatata

Buna iubita >:D<

Am trecut si eu pe la ficul tau, presupun ca esti incepatoare. Aici vei primi mai multe tipuri de critica, in primul rand cea constructiva [care te va ajuta sa te perfectionezi] si cea de lauda [care nu te va ajuta cu nimic]

Deci ...o sa iti las un comm mai dur [sa nu te superi;)]

Inceputul este destul de banal, asa incep toata ficurile cu Sakura [ea eleva noua, fata rasfatata, face cunostinta cu fetele etc.], presupun ca va fi mai original pe parcurs.:)

Descriere nu am vazut aproape deloc, ai descris doar hainele si putin din peisaj [foarte putin]. Trebuia sa descri putin [mai mult] si sentimentele [pe care nici eu nu le desriu;))].

Actiunea este grabita [prea grabita], incearca sa incetinesti putin lucrurile.

Dialogul este sec si banal [fara suparere, nu am gasit alte cuvinte:D], pe mine ma cam plictisit, puteai sa il transformi in naratiune aproape pe tot.

Naratiunea este prezenta si ea, dar merge mai multa;).

Greseli de tastare am vazut destule, dar nu le mai caut. Am vazut si una in titul, corecteazo ca aia nu da prea bine;)).
Nu mai scrie cu prescurtari de messenger [am facut si eu aceeasi greseala in primele capitole;)].

Cam atat am avut de zis, sper ca nu te`am suparat, dar daca am facuto imi cer scuze.
Spor la scris si multa inspiratie.

P.S: anunta`ma cand pui nextu`:pls:
P.P.S: sorry pentru greselile de tastare din comm [daca sunt], acum mam trezit si sunt putin adormnita:)).
[Imagine: YWk6O.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Peintesa Rasfatata - de madyandreea - 11-07-2011, 12:25 PM
RE: Peintesa Rasfatata - de Alicia - 11-07-2011, 01:04 PM
RE: Peintesa Rasfatata - de Sho-Yo - 11-07-2011, 01:13 PM
RE: Peintesa Rasfatata - de Mitsukai Yoru - 11-07-2011, 02:03 PM
RE: Peintesa Rasfatata - de Miranda. - 22-07-2011, 05:36 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)