Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Peach Girl

Am vazut si eu acest anime si pot spune ca este incredibil de sweet o//o Imi place la nebunie tot sirul povestii . Este foarte interesanta si foarte bine gandita 8 Cred ca este unul dintre anime-urile mele preferate de dragoste xD Imi place mult de Momo , mai ales caracterul ei 8 N-ai cum sa nu te indragostesti de ea , deoarece e o sweet 8 Imi plac mult ochii ei si parul , deasemenea , e genial xD Vreau si eu parul ei xD Imi place mult de ea , deoarece ...nici nu am cuvinte sa o descriu la cat de perfecta e xD . Ma bucur ca a ramas in final cu Okayasu [ ce nume ciudat o.O ] , deoarece acel baiat e un scump :X Celalalt nu-mi placea deloc 21 Cred ca tot timpul ma rugam "Da doamne sa il aleaga pe Okayasu" xD Eh acum cine nu ar alege o bunaciune ca asta ? xD Arata prea bine xD Si nu numai aspectul fizic ma atras la el , ci si personalitatea . Imi place cum gandeste si cum actioneaza . De Sae ce pot sa zic ... la inceput imi venea sa ii dau cu papucii in cap sa ii cada pe jos , doamne cat o uram :die: . Imi venea s-o spanzur , s-o dau la crocodili , sa-i tai mainile xD Pur si simplu ma enerva comportamentul ei . Arata ea bine , dar atitudinea ei era un dezastru aparte xD La final am inceput sa o indragesc , deoarece se schimbase mult . S-a trezit si ea la realitate , multumesc lui Dumnezeu xD A devenit chiar draguta si chiar incepusem sa o plac la fel de mult ca pe Momo o.O Finalul a fost superb 8 Foarte bine gandit , a fost pe placul meu 15 Pacat ca anime-ul are doar 25 de episoade T_T S-a terminat prea repede T_T Daca s-ar mai da episoade m-as uita la toate , cred ca de 20 de ori pana retin toate replicile xD Grafica acestuia nu e cine stie ce , nu prea ma impresionat , dar ce mai conteaza grafica cand anime-ul e genial cu ajutorul personajelor si al actiunii ? Ele fac totul xD Grafica ar merita un 8 , dar povestea 11+ xD Chiar indragesc acest anime , deoarece m-a surprins mult si mi-a ajuns la suflet . O sa dureze o vesnicie sa imi iasa din cap Peach Girl xD Este pur si simplu superb , merita sa fie vazut . Pacat ca nu este atat de cunoscut T_T Daca ar fi mai cunoscut ,cu sigurana , ar fi pe primul loc xD Ar fi in top 15 Cred ca as dori sa vorbesc despre Peach Girl la nesfarsit , deoarece pentru mine nu exista punct sa-mi descriu admiratia pentru anime xD Pentru cei ce nu l-au vazut , trebuie sa-l urmareasca , eu m-am indragostit de el de la primul episod xD

Don't try to be perfect . Just be yourself .

Răspunsuri în acest subiect
Peach Girl - de HidingPM - 29-04-2009, 12:55 PM
RE: Peach Girl - de Shojo Queen - 02-05-2009, 01:50 PM
RE: Peach Girl - de ^ToxicK kiD^ - 12-12-2009, 09:28 AM
RE: Peach Girl - de βεκi - 12-05-2010, 10:57 AM
RE: Peach Girl - de Elizabeth - 22-06-2010, 04:46 PM
RE: Peach Girl - de She's a rebel - 19-08-2010, 10:10 PM
RE: Peach Girl - de Crazy~Tenshi - 22-09-2010, 11:14 PM
RE: Peach Girl - de Red Baron - 01-07-2011, 07:00 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)