Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe scena vietii

well, I'm here! Really? I do not believe it! O.O'
Se vede ca esti noua deoarece continutul ficului tau este 90% dialog si crede-ma ca nu e bine
Inceputul a fost chiar, nu stiu, dar nu ai avut expozitiune, ai inceput direct cu intriga, ceea ce expozitiunea nu ai preluat-o nici dupa ce ai incheiat intriga. Presupun ca punctul culminant a fost atunci cand i-a fost pusa intrebarea . . .sau poate atunci cand a fost rugata sa mearga in masina? Sincer nu prea semana a punct culminant.
Well , am vazut ca descriere nu ai , doar cand ai zis ceva de imbracaminte ... si atat :

Se schimbase intr-o bluza alba cu un cap de mort,isi luase o pereche de blugi pana,inchisi la culoare,se incaltase cu o pereche de adidasi negri de firma,isi puse multe bratari si isi legase parul negru in doua codite.

Sa sti ca aceasta nu este descriere. Dupa ai zis ceva in legatura cu ploaia, ca afara ploua, ei bine, puteai acolo sa descrii un pasaj interesant din natura. Sti , unii useri mereu se leaga de ploaie insa vad ca tu ai trecut ca gasca prin apa si n-ai realizat nimic .

Alta chestie pe care eu o respect la un fic este estetica ceea ce tie iti lipseste . In primul rand tu nu pui space dupa virgule, semne de exclamare, intrebare, puncte de suspensie. E foarte deranjator. Pana si asezarea in pagina e deranjatoare .
La un moment dat am observat ca ai inceput sa scri dupa punct sau alte semne cu litera mica, ei bine fetita te anunt ca dupa punct ,semnul exclamarii, semnul intrebarii si punctele de suspensie se scrie cu litera mare !

Alt lucru pe care l-am observat au fost greselile de tastare, deranjatoare .
La un moment dat [scuze ca revin iar] am vazut ca dialogul incepuse sa i-a o tenta de dialog sec , ceea ce nu e bine, crede-ma.
Inteleg ca esti noua dar lucrurile astea se invata in clasele primare, deci nu ai putea avea nici-o scuza.
Am mai vazut acolo ceva grav insa nu prea imi amintesc ce.
Well, ai avut si doua lucruri in acest fic care mi-au placut .
Am observat ca gramatica sti, iar cratimele sunt la locul lor [poate pe ici pe colo cate-o greseluta] si chiar admir asta pentru ca majoritatea FF-ului nu stie gramatica [ma refer la autorii unor ficuri]
Iar al doi-lea este titlul. Bravo ! Ai fost inspirata.
Ehh eu sper ca sfaturile mele sa te ajute ! Sper sa tii cont de ele.

Byee !
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .

[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

Răspunsuri în acest subiect
Pe scena vietii - de Zuzu*lov3 - 23-12-2009, 10:27 PM
RE: Pe scena vietii - de Alany Aysee - 24-12-2009, 08:08 PM
RE: Pe scena vietii - de ^ToxicK kiD^ - 24-12-2009, 09:45 PM
RE: Pe scena vietii - de Flash - 25-12-2009, 12:13 PM
RE: Pe scena vietii - de Yuki4ever - 30-12-2009, 11:40 PM
RE: Pe scena vietii - de Sushiiushii - 01-01-2010, 03:20 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Liceul - un loc in care iubirea intra in scena Redhead Rules 19 13.220 04-11-2008, 08:09 PM
Ultimul răspuns: ::::yamashita ayumu::::
  Scena Vietii [parodie] ~Ryuzaki~ 1 2.871 20-07-2008, 10:47 PM
Ultimul răspuns: Amy8D

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)