Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe axa lumii

Mi-am reparat internetul, pana la urma. Ms de comm. Mai bn mai tarziu csa niciodata intr-adevar

Pentru ca merit

De ce am facut asta? De ce te-am ranit? Pentru ce m-am jucat cu inima ta? Ce am castigat? Cu ce m-am ales? Te intereseaza?

Am facut-o pentru ca am vrut. Fiindca voiam sa experimentez senzatia de a te afla de cealalta parte a simtirilor. Sa rad. Sa te privesc cu cruzime. Sa ma joc cu tot ceea ce simti. Si nu ai idée cat a putut sa-mi placa. A fost ca un vis din care mi-era frica sa nu ma desprind. Te priveam cu atata indiferenta, cu atata detasare. Nu-mi pasa cat suferi. Nu-mi pasa cat sangeram eu insumi.Nu mai insemna nimic cat de tare te iubeam.

Mureai acolo pentru mine. Cu mine. Din cauza mea. Si eu respiram lent, cu o mandrie care imi facea sangele sa pulseze si inima sa-mi bata. Nu simteam inghetul unei inimi de piatra. Din potriva, batea cu repeziciune in pieptul meu, inecata intr-o libertate fara margini. Nu simteam rautatea in privirea mea. Te urmarea cu sclipiri vii si sincere de nepasare. Parca nici nu erai in fata mea.

A fost jocul crud al Julietei care vrea toata fiinta lui Romeo. Cruda nepasare a tineretii. Avantul cu care iubeam, cu care adoram, idolatrizarea propriilor convingeri. Mi se cuvenea. Mi se cuvine. Eu sunt unica. Eu sunt speciala. Insemn totul pentru mine, pentru tine si pentru tot. Universul nu ar fi la fel fara mine. Soarele nu ar straluci la fel de intens. Tu nu ai putea supravitui fara mine in inima ta. Lumea se invarte in sensul pe care il doresc eu. Fiindca tot ce exista aici, tot ce respira, fiecare lucru care se infaptuie se face intr-un singur mod: cum imi place mie.

Stiai ca te iubeam.

Dar tu nu stiai asta.

Si atunci ai calcat apasat si cu putere pe inima mea, incercand sa o frangi...

Si am lasat urme adanci…

Am realizat ca eu sunt cel ce are nevoie disperata de tine. Dar tu?

Poate ca pot trai fara tine. Dar nu vreau sa incerc…

In schimb eu nu pot sa ma desprind…

Inseamna ca ai realizat ca ma iubesti. Dar ce sunt eu pentru tine?

Apa care ma impresoara de peste tot si imi scapa printre degete. Si acum?

Acum vino si da-mi un sarut pentru fiecare minciuna insirata cititorului…

Răspunsuri în acest subiect
Pe axa lumii - de coral - 19-05-2010, 09:03 PM
RE: Pe axa lumii (one-shots) - de coral - 22-05-2010, 06:25 PM
RE: Pe axa lumii (one-shots) - de coral - 25-05-2010, 08:21 PM
RE: Pe axa lumii (one-shots) - de Teru - 26-05-2010, 06:51 PM
RE: Pe axa lumii (one-shots) - de coral - 27-05-2010, 08:26 PM
RE: Pe axa lumii (one-shots) - de coral - 03-06-2010, 01:13 PM
RE: Pe axa lumii (one-shots) - de Teru - 15-06-2010, 01:26 PM
RE: Pe axa lumii (one-shots) - de coral - 04-07-2010, 09:55 PM
RE: Pe axa lumii - de Teru - 07-07-2010, 04:49 PM
RE: Pe axa lumii - de Ich. - 08-07-2010, 09:06 AM
RE: Pe axa lumii - de coral - 13-07-2010, 05:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Deny, Beny si Soru in jurul lumii [ Parodie] Erina Ozaki 1 2.752 13-01-2012, 07:29 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Simte teama [ O mica descriere a lumii care a devenit ] blue.hill_tS 4 4.112 08-02-2009, 12:33 AM
Ultimul răspuns: blue.hill_tS

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)