15-07-2009, 03:36 PM
Hmpff:)).Pot sa spun ca m-a impresionat imaginatia ta,care denota foarte multa comedie.Subiectul este senzational,pacat insa ca nu e si in reluare.
Ok.sa revenim la subiect.Mai ai unele greseli gramaticale.Acum,nu stiu daca le-ai pus doar de amuzament sau daca nu iti dai seama care sunt acelea.Sa speram ca este vorba despre prima varianta specificata ;)).
Astept si urmatoarele capitole ca sa-mi dau seama cu adevarat care este subiectul parodiei,pentru ca pana acum nu se prea distinge.
Succes in continuare si bafta la scris.
Ja.
Ok.sa revenim la subiect.Mai ai unele greseli gramaticale.Acum,nu stiu daca le-ai pus doar de amuzament sau daca nu iti dai seama care sunt acelea.Sa speram ca este vorba despre prima varianta specificata ;)).
Astept si urmatoarele capitole ca sa-mi dau seama cu adevarat care este subiectul parodiei,pentru ca pana acum nu se prea distinge.
Succes in continuare si bafta la scris.
Ja.
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .