04-01-2011, 11:59 PM
(03-01-2011, 08:28 PM)Alya A scris: Lucrul pe care il putem invata de la yaoi/yuri este ca nu conteaza daca iubesti pe cineva de acelasi sex si ca nu ar trebui sa-i condamnam pe acestia . Singurul anime din genul yaoi pe care l-am vazut a fost Gravitation care mi-a placut mult . Trebuie sa-i acceptam pe acestia , nu sa-i condamnam . La yuri nu m-am uitat niciodata . Decat la yaoi m-am uitat si sincera sa fiu , chiar mi-a placut si am fost de acord de la inceput ca cei 2 se potriveau de minune . Eu sunt foarte curioasa . Prima data cand m-am uitat , la primul episod , n-am inteles bine despre ce era vorba si dupa , din curiozitate , mi-a placut sa vad cum cei 2 se comportau si cum gandeau . In fine , asta nu inseamna ca trebuie sa devenim dependenti de yaoi/yuri .Nu incurca lucrurile. Este usor sa spui relatile de aceleasi sex intr-o lume virtuala, dar in realitate nu e asa. Presupun, ca nu ai vazut 2 persoane de acelasi sex, sarutanduse si mangaindu-se. sI realitatea noastra nu consta intr-o lume de anime.
Devii depedent de yaoi/yuri cam pe la varstele 11 pana la 18 ani, mai apoi persoana data se satura sau scoate un profit oarecare.