Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Iti place ficul meu?
Nuuuuu lasaneee fratee
19.23%
5 19.23%
Da e dragut
26.92%
7 26.92%
Il adorrr :X:X
53.85%
14 53.85%
Total 26 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Paradiso Girl's +18

Paradiso Girl's, zici :-? ? hmmm
Frateeee , ce fic !
de ce se dezlantuie iadul in ficuri de genu ?:nh:
deci nu imi place inca de la inceput :D
asha

Gramatica

-----,,curva"----- nu asha se pun ghilimelele
-------Nu,sa----- space , uiti de space
-----viata,au----- space , se pune space viata,[space]au
-----umpic------- aha, aha bai si cand te gandesti ca am scris gresit atatia ani cuvintele astea , eu ceeee, le-am scris legate , si nu mi-a zis nimeni nimic
-----sexoale------- Oamenii buni un nou cuvant in vocabular ! marea descoperitoare este nimeni alta decat asta care a scris ficul
---io s*geti,sau---- deja o tona de greseli- i-o sugeti ,daca ai scris curva pe sleau la ce Doamne mai scrii suge cu steluta da na nu o consider o greseala ci ceva de morala si bineinteles space , space
-----noi,asa zisele curve,fac sex,---- ssspppaaaccceee , de 3 ori space , dupa virgula se pune space
----Temari,are---- space , auzi mai sunt o tona de space da nu le mai zic ca ma doare deja mana o sa le vezi si singura
----traso----- se crie tras-o da scoala-i grea
----luato-----la fel
mai sunt greseli da mi s-a plictisit mana , printre care vesnicele space
------punandul dezbracat intrun ----- da chair asha de grea e scola punandu-l dezbracat intr-un
----promitemi ca nu ai sal lasi sami faca rau----promite-mi ca nu ai sa-l lasi sa-mi faca rau , daca ne pundeau sa scriem cu diacritice oare ce era :eto:
--va convine--- va comvine
---Sefu,calmeazate,sti------ space-uri , calmeaza-te , stii (cu 2 de i)
----Dar lasa ca stiu eu cei,fac-----da , ce-i fac fara virgula offf
-------inchid usa,si am sa ma joc cu ea,pan pana,poc si gata.----- inchid usa mai inchizi si usa ,si am sa ma joc cu ea,pan pana,poc si gata. faza cu pan poc (pus k nu ai space) n-am inteles-o dar ... poate o insemna ceva asha ca nu ma leg zic doar k nu am inteles
----traso la mine in camera,am inchis usa,am trantito pe pat,am legato---- tras-o , trantit-o , legat-o
----si.....---- punctele de suspensie sunt in numar de 3 nu 5
Cei slabi de inima si rusinosi,este indicat sa va puneti in pat la televizor si sa dati pe Minimax ^^- tie cum ti se pare k suna , celor slabi de inima , poate sau mai bine pentru cei slabi de inima
----aceasi---- aceeasi
---uamenii--- nici cainii nu scriu gresit numele speciei din care fac parte oare cum scrii ce tip de homo suntem noi
----Sakura tremura di era socata de cea ce vazuze,asa ---- di era socata , de cum ce ?
----- vazuse nu vazuze
-------dar nu vreau!Da-mi drumu!------ litera mare cand incepi o alta propoztie , -Dar , nu vreau! space Da-mi drumul! cu l sau puteai pune apostrof dar nu ar fi aratat bine drumu'! , adik da ... ma rog
----si sa vedeti atunci tipete de placere----- Cum doamne , poti sa vezi ;| tipetele , poate sa le auzi :...:
---dezverginat--- aha , aha se spune dezvirginat sau deflorat
O cheama Sakura Haruno,si este asa de frumoasa,are parul lung roz,ochii verzi,tenul alb,si gura perfecta pentru meseria pe care o va avea.
am pastrat partea asta pt acum unde ai vazut tu in cartile pe care le-ai citit , daca ai citit ca se pune virgula dupa sau inaintea cuvantului si ? iti spun eu , nicaieri e o mare greseala .Space-uri, ca de obicei o v-a avea ! a avea este verb ''a'' face parte din verb , de aia se desparte

Ficul in sine
bine k ai pus peste 18, bine ca ai pus atentionari da nu mi-au placut , da bine ca le-ai pus , faza k minimax-ul e stupida
nu-mi place numele capitolului, da hinata cu cine vorbeste ? stie ca e doar o poveste sau cum ? Asha ele sunt curve , si se fut , toata ziua booon

Ai un aspect gresit al situatiei , cu privire la virginitatea unuei femeii, un bun intreprizator nu incepe femeiile virgine , ele sunt o mina de aur pentru cine stie sa se descurce , si acum sakura , pt barbatii experti virginele sunt o placere au vaginul strans si in timpul penetrarii din cauza emotiilor isi strang muschii vaginali si astfel ofara placere mai mare barbatului , mai ales daca sunt curve nu ii pasa lui daca o doare sau nu

Asha hinata si sakura bat pariu k tipu care e pt ele este sakuke sau naruto

acum vreau sa te atentionez asupra unei greseli pe care eu nu am mai vazut-o vreodata , si dupa parerea mea e chiar tare :)) , nu am mai vazut-o
Sakura Haruno,si este asa de frumoasa,are parul lung roz,ochii verzi,tenul alb,si gura perfecta pentru meseria pe care o va avea , mai citeste o data , hai mai citeste , inca odata , nu trisa mai citeste , iti dai seama singura , nuuuuu ???? las a-ti spun eu mamica
dupa ce ai mai citit uita-te la asta

Sakura: http://i452.photobucket.com/albums/qq248...ab85bc.jpg daca nu vedei poza e cea care a puso pt sakura mai sus

vezi vreo diferenta , nush... poate la par
plus ca descrierea facut de tine nu se potriveste situatiei , puteai sa spui ca are fundul bombat , picioare cu mai multe curbe decat o cursa de masini , talie superba , buze sanzuale sani mari , moi si naturali , ochii mari si inocenti sau provocatori
mai sunt multe , dar in pricipal sa vedem continuarea
apropo , mai am cateva greseli, dar eu nu sriu un fic , plus k nu mi-a luat decat o ora sa scriu comentariu daca nu mai mult

Răspunsuri în acest subiect
Paradiso Girl's +18 - de Mishelle - 29-03-2010, 03:15 PM
RE: Paradiso Girl's +18 - de ***candy bar*** - 03-04-2010, 01:37 PM
RE: Paradiso Girl's +18 - de Fifilina - 03-04-2010, 05:50 PM
RE: Paradiso Girl's +18 - de ღKatyღ - 07-04-2010, 01:19 PM
RE: Paradiso Girl's +18 - de Mishelle - 10-04-2010, 11:26 AM
RE: Paradiso Girl's +18 - de Elena. - 12-04-2010, 09:23 AM
RE: Paradiso Girl's +18 - de βεκi - 12-04-2010, 10:16 AM
RE: Paradiso Girl's +18 - de Flash - 12-04-2010, 05:57 PM
RE: Paradiso Girl's +18 - de Savarina Ali - 27-05-2010, 09:57 AM
RE: Paradiso Girl's +18 - de Sin - 27-05-2010, 06:48 PM

Subiecte de discuție similare...