04-10-2009, 05:59 PM
Prima oara am vizionat Pradisse Kiss pe Animax [ prima sau a doua difuzare nu mai stiu exact ]. Anime'ul nu era nici de cum asa cum mi-am imaginat eu la inceput. Grafica a fost chiar foarte buna, insa despre sfarsit nu pot sa zic ca a fost chiar un " happy end ". Personajul meu preferat este Miwako care era prinsa intre doi tipi [ Arashi si Kiro ? ], deasemenea era un personaj foarte haios si in anumite scene foarte timid. M-au impresionat foarte multe lucruri la acest anime, tema lui a fost chiar una originala, chiar mi-a parut rau cand am vazut ca are numai 12 episoade >,<.
Anime-ul prezinta viata obisnuita a unei adolescente, care vrea sa devina model. Acest vis ii este indeplinit, iar ea intra intr-o situatie noua pentru ea: iubirea.
Povestea dintre Yukari si George este foarte interesanta, mai ales ca iubirea lor este imposibila si Yukari a facut multe sacrificii pentru a fi cu el. In general acest anime mi-a placut foarte mult.
See ya !
Anime-ul prezinta viata obisnuita a unei adolescente, care vrea sa devina model. Acest vis ii este indeplinit, iar ea intra intr-o situatie noua pentru ea: iubirea.
Povestea dintre Yukari si George este foarte interesanta, mai ales ca iubirea lor este imposibila si Yukari a facut multe sacrificii pentru a fi cu el. In general acest anime mi-a placut foarte mult.
See ya !
[center][/center]