Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

PTF - ul Pandorei.

@Despre PTF vroiam să zic. E în engleză.

Capitolul IV

Mă ridicasem din pat cu câteva minute înainte să înceapă ora de geografie. Nu puteam să lipsesc așa că decisesem să îmi curm suferința din partea de jos a trupului cu un duș rece. Mai făcusem asta atunci când căzusem aiurea la ora de educație fizică, dar niciodată nu trecusem printr-un asemenea chin fizic, dar și psihic. Simțeam cum o durere arzătoare îmi smulgea carnea și atunci când m-am ridicat am scos un sunet de spaimă încordându-mi toți mușchii din cauza unui junghi scârbos ce mă blocase pe loc timp de câteva secunde. Durerea se risipise ca praful în vânt, dar cu fiecare pas mă simțeam constrâns.

Timp de două minute a trebuit să îndur o suferință de nedescris. Nici dacă îți rupeai o mână nu te amăgea în halul ăla. Toată rutina a însemnat : Ai grijă cum te îmbraci să nu doară, ai grijă cum pășești afară de la duș, o să doară. Ceva pur și simplu nu mergea bine. Eram tulburat de atitudinea mea. Cum aveam să mă așez fără să scot un stigăt și să mă fac remarcat chiar în prima zi ? După toate întâmplate mă bucurasem că nu venise Matt primul acolo. Îmi era foarte ușor să mă asez undeva pe la mijloc în banca a treia de la fereastră și să reflectez la toate cele întâmplate.

Se presupunea că sunt în PTF, dar nu mi se oferiseră detalii. Nici măcar de unde vine denumirea. Tot ce știam era că e un fel de club gay în inima pământului undeva unde nici șoarecii nu ajung și se întâmplă lucruri ilegale. Mă simțeam ca într-unul din acele filme nenorocite, dar nu eram eu eroul care salva situația ? Se părea că nu. Nu eram în stare nici să-mi salvez pielea. Doamnei director nu îmi venea să-i spun. Justin fusese violat, păcălit de restul. Cu Giovanni nu voiam să mai dau ochii. Era un trădător în ochii mei, iar Ken și Adam se puteau duce dracu. După o așa traumă cum aveau ei de gând să repare ceva ?

Că tot mă gândeam la ei în acele momente, îi zărisem apărând. Giovanni purta uniforma specifică Pandora, însă părul era prins într-o coadă. Se uita lung la mine și parcă dorea să se scuze din priviri, dar am întors privirea încercând să îl evit pe cât de tare puteam. După cele întâmplate nu știam cum aveam să dau ochii cu el. La scurt timp apăru și Matt și avusesem ghinionul să-l am în spatele meu. În tot acel timp, chiar și când profesorul ne preda despre Europa mintea mea fugea la el. Puteam să-i simt respirația în ceafa mea. Se lăsase cu mâinile pe bancă spirijinite și ochii lui mă săgeteau. Îi puteam simți privirea cum mă cercetează. Deși scriam de zor, nu auzisem profesorul cum mă invita la tablă să explic unde se află Ucraina situată.

- Justin ? Mă auzi ? Te-am invitat la tablă să îmi arăți ceva. Privirea lui mă cerceta subtil, dar blând. În clasă se auzi câteva fluierături care mi se păruseră dezgustătoare și nelalocul lor. Giovanni privea spre mine cu milă, dar am refuzat să îi accept emoția. Puteam să stau pentru mine în fața tuturor. M-am ridicat cu un oftat ușor apoi am încercat să trec printre bănci până m-am oprit la o persoană care îmi atrase atenție.
- Haide, virginule, esti speriat ? Nici asta nu știi ? Dă-ți foc ! Băiatul care îmi vorbise așa râsese zgomotos în timp ce domnul Forris îi făcu un semn în obraz că întrecuse limita. Nu reacțioasem, dar la scurt moment am simțit cum sunt trântit pe un scaun. Credeam că sunt atacat, dar mai degraba scos din peisajul ce se derula în fața ochilor mei. Matt stătea cu spatele la mine ținându-l pe coleg de guler. Ochii ieșiți din orbite spuneau toată spaima colegului. Într-o fracțiune de secundă era aruncat la un metru și ceva. Capul băiatului atinse podeaua rece, dar înainte de asta făcuse contact cu o bancă. Ajuns să sângereze, Giovanni îi întinse o mână de ajutor apoi îi făcuse semn lui Adam să meargă după asistentă medicală în timp ce profesorul încerca să potolească mulțimea. Matt își scoase o țigară și plecă.

Stupefiat, priveam cum urletele băiatului se transformau în văicăreli stinse până ce tăcu. Giovanni ajunsese în fața mea încercând să mă readucă din transa în care căzusem. Puterea tipului era bestială precum un om cu supraputeri. Îl lăsasem pe blond la o parte și plecasem după Matt. Dacă intram în probleme, intram amândoi. Nu asta mă îngrijora, însă. Ci faptul că Matt atacase pe cineva pentru mine. De ce făcuse asta din moment ce mă chinuise o oră ?
-

Răspunsuri în acest subiect
PTF - ul Pandorei. - de Flash - 16-01-2012, 03:44 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 16-01-2012, 09:47 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de CyBeR - 16-01-2012, 09:58 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de hiimera - 19-01-2012, 01:05 AM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 20-01-2012, 10:34 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de PervyTeoYaoi_Shinee - 21-01-2012, 09:20 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 30-01-2012, 12:12 AM
RE: PTF - ul Pandorei. - de AbiiShu' - 01-02-2012, 04:43 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 02-02-2012, 05:15 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 02-02-2012, 08:54 PM