Eh, hai fie comentez eu
si o fac fiindca am vazut ultima lucrare, si chiar trebuie sa zic ceea ce m-am gandit prima oara cand am vazut-o.
Dar sar peste, si comentez cealalta adik asta
http://img710.imageshack.us/img710/6942/...ingout.png
Deci, in primul rand imi place efectul ala cu mainile, si copacii [excelent idea], textul la fel, imi place mult, insa sunt si lucruri precum clepsidra [daca clepsidra e] si ceasul de sus [cel de suuuus] care nu imi plac. Chiar cele doua lucruri nu imi plac cum stau in imagine, cred ca era mult mai bine fara. A da, si norii, nici ei nu cred ca isi au locul acolo, totusi e pamantul din spatiu cu nori? Poate ai alta parere, dar asta e a mea. Si a da, imi place iar acele linii si punctele alea ca si cum ar parea sa fie nisip sau ceva [nu stiu cum sa explic la ora asta =.=].
A doua lucrare, [si ultima] are o mica mare problema, si anume - imaginea - probabil esti tu, sau oricine e,
nu crezi ca fata de brushuri/c4d/texturi [care arata destul de bestial] arata prost? Calitatea imaginii strica toata lucrarea, desi daca te uiti bine are calitate buna, insa totusi nu merge. Poate niste efecte nu stricau, si arata mai bine, dar noh, parerea mea [din nou]. Alt lucru ar fi borderul [gros] alb de pe margine - mai bine nu il puneai
si textul, e bun insa portocaliu cu rosu? Nu cred ca merge nici aici.
Pff, iar ma insir de numa, numa si ai cerut critici, ei bine le ai. Deci fara suparare
Astept alte lucrari, si sa stii ca imi place felul tau de a lucra cu vectori. ^^