Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea

Chiar dacă ştiu ale cui sunt pozele, vreau să votez şi eu. Aş vrea să le comentez pe toate, dar momentan nu am timp, aşa că le voi comenta doar pe cele alese de mine.

Locul 1 . 15 ~ Past to Present - Unghiul este ok, chiar îmi place şi, după cum ştiu, aparatul te ajută foarte mult, aşa că fotografia are o calitate bună. Desigur, degeaba ai un aparat bun dacă nu ştii să îl foloseşti, dar asta nu se aplică la tine. Ideea este bună, deşi mi`ar fi plăcut dacă nu ar fi fost maşinile alea ( yeah, I know, nu tu controlezi traficul ). Îmi place că văd că culorile au fost de la aparat, nu editate în photoshop ( aşa e, right ? ). Nu ştiu ce aş mai putea spune, nu prea am ce critica. Btw, îmi place cum se văd clădirile. Deşi sunt atât de diferite, sunt în armonie.

Locul 2 . 9 ~ On my way back home - Deşi focusul nu este cel mai fericit, poza este superbă. Mi`ar fi plăcut să o iei cumva mai din spate, adică banca să se vadă uşor în depărtare, dacă mă înţelegi. Ai luat puţin cam mult din pădure, dar asta nu e de rău neapărat. Deşi ai fi putut să foloseşti alt unghi, arată ok şi aşa, cum ţi`am mai zis. Poate ideea nu este neapărat foarte inspirată, dar cu puţină atenţie, poza chiar îţi transmite ceva. Nu ştiu ce aparat foloseşti, dar poza nu are o calitate extraordinară. But I still like it. D:

Locul 3 . 12 ~ De`aş fi luat în seamă vântul - Ai prins extraordinar de bine poza, adică focusul este super ok. Nu am ce zice despre unghi, este bun aşa, iar altfel nu ştiu cum ar fi fost. Ideea este foarte bună, despre originalitate nu mă pronunţ, am mai văzut astfel de poze, dar tu nu ştiu, ai parcă un alt concept. Anyway, ar fi fost superb dacă valurile ar fi fost mai mari, dar îmi place cum se lovesc de pietre, arată super bine aşa. Cam atât, altceva nu găsesc de zis.

Dar îmi place de mor şi Falling Slowly. T.T Deci cam atât. Şi mai votaţi şi voi, please. ;;]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Răspunsuri în acest subiect
POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de Nya. - 31-01-2011, 08:39 PM
RE: POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de Ana - 31-01-2011, 09:53 PM
RE: POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de Sin - 01-02-2011, 02:29 AM
RE: POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de *ILY Yaoi Maniac* - 01-02-2011, 10:47 AM
RE: POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de Nya. - 05-02-2011, 02:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 11.301 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Votarea. AlerimxD 4 3.765 30-03-2011, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 8.715 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale AlerimxD 15 11.106 08-01-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sin
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 12.482 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)