Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea

Lăst see. Sper că dacă le comentez pe toate, nu o să vă supere.

Prima imagine:
Nu este prea inspirată. Cred că este o perdea, deci nu ştiu exact ce e acolo. Nu vreau să te supăr, dar nu prea îi văd înţelesul. I know.. is blak and white. Cârlionţii şi restul artei de pe perdele este foarte frumoase, dar nu îmi plac inimile din mijloc.
A doua imagine:
Girl. Cute. Pare simpatică poza, dar totuşi nu prea inspirată. Fata este supărată. dar în rest nici un detaliu. Ideea este originală şi îmi plac efectele de jos. Faţa fetei este prea luminată şi asta este supărător.
A treia:
Copaci. Drăguţ, sunt multe nuanţe de gri şi asta îmi place muullt. DAr prea mulţi copaci.
A patra:VOTEZ
Este poza mea preferată. Îmi plac frunzele de sus şi micul colier al fetei. Fata este foarte frumoasă. Felicitări manechinului.Luminozitatea este bună şi sigur poza ai făcut-o cu aparatul foto.
A cincea:
Îmi plac munţii din spate. Şi marea.. sau ce o fi ea. O-o.Anyway, îmi plac arborii şi acel gărduleţ mic este aşa de drăuţ. Îmi place că,(virgulă) calitatea e bună.
A ÅŸasea:
Nu îmi place calitatea deloc. Nu prea e inspirată. Cred că este o casă părăsită. nu? Mi se pare că este făcută cu telefonul şi ai folosit zoom+ul, nu?
A ÅŸaptea:
x_X nu ămi place. mă înspăimântă... şi calitatea nu e bună. Ai folosit zoom. poza era frumoasă dacă nu foloseai zoom. Deobicei cu aparatul foto portretele ies mai frumoase, dar este ok dacaă eşti începător.are.
A opta:VOTEZ
Şi asta este preferata mea. Nu ştiu de ce, dar îmi place cum este poziţionată umbra pe faţa. ca şi cum, ar vrea ca acea fată să rămâna misterioasă. Nu îmi place draperia de jos. Pare Blur. dar poya chiar mă încântă.
A noua:
Este prea luminoasă, şi nu prea sunt nuanţe de negru în paletă cu cele de alb. DAcă era imagine mai închisă ieşea bine. Parcă ar fi o alee în necunoscut.
A zecea:
funneh. este o poză adorabilă. Gura trebuia mai accentuată. Dar ideea mi se pare cea mai bună până acum. Cred că ţi-ai consumat cam tot tubul de alb şi tubul de negru. x_X î need tuburi cu alb. Nu prea îmi place unchiul din care a fost prins animăluţul. Nu prea se distinge.
A unÅŸpea:
Suspicios. Sigur poza este modificată ori luată de pe net, nu ştiu dar îmi dă impresia. Sprâncenele sunt prea accentuate pentru o poză normală. Este frumoasă să recunosc, dar sigur ai folosit Ps. sau alt ceva.
A doiÅŸpea: VOTEZ
Peisaj frumos chiar. Îmi inspiră atat aer curat. Ar trebui aşa ceva şi prin Galaţiul ăsta prăfuit... dar nah. Îmi plac pietrele şi valurile mării. Ai surprins un moment foarte frumos din natură. Sunt puţine peisaje aşa frumoase.
A treiÅŸpea:
Este tare. Dar nu îmi place calitatea. Băbuţa aia e aşa de bine poziţionată acolo 21. Şi acel mitsubişi e bine pus acolo.
A paiÅŸpea:
Nu prea îmi palce nu se distinge.

Votey cu :
1. 4
2. 8
3. 12
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

Răspunsuri în acest subiect
POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de Nya. - 31-01-2011, 08:39 PM
RE: POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de Ana - 31-01-2011, 09:53 PM
RE: POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de Sin - 01-02-2011, 02:29 AM
RE: POTM ~ Ediția a II - a ~ Votarea - de *ILY Yaoi Maniac* - 01-02-2011, 10:47 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 11.301 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Votarea. AlerimxD 4 3.765 30-03-2011, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 8.709 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale AlerimxD 15 11.106 08-01-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sin
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 12.481 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)