Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Păcate

Hello Berry` ! Am trecut si eu pe la tine.. si m-am gandit sa-ti las un comm daca nu te superi.
La inceput este chiar real citatul.. timpul nu sta in loc deci.. fetelor trebuie sa ne traim viata la maxim.. cu bune cu rele si cu prostii de ce nu?!... Bine acum nu ma credeti perversa , caci nu sunt si .. coleguta mea stie asta , dar sa revenim asupra ficului tau.
Ai scris undeva " îmi pătundre " si cred ca era imi patrunde.. si "vurnerabilă" - vulnerabila...
"cauză a-ţi pe trecerea de pietoni?"- a-ti parcat pe trecerea de pietoni.. Si cam atat. Nu am mai vazut greseli de tastare >;d<.
Dialogul si sentimentele pe care le-ai descris imi plac la nebunie ^.^ iar mica " minciuna " care daca se repeta mult poate devenii adevar pe care tu i-ai spus-o domnului politist a fost una nevinovata sper ca nu te va da de gol ^.^ insa asta urmeaza sa vedem...
Esti o scriitoare foarte buna din punctul meu de vedere si cred ca ai stat in jur de 3-4 ore sa scrii cu diacritice , ceea ce eu nu as rezista pentru ca imi pierd rabdarea foarte repede.

Ei , bine deci astept cu nerabdare urmatoarea parte a capitolului doi ! Spor la scris >:D< si inspiratie multa!
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Păcate - de Berry. - 14-03-2010, 12:55 AM
RE: Păcate - de SnowFlake. - 14-03-2010, 03:06 PM
RE: Păcate - de Nami - 14-03-2010, 03:14 PM
RE: Păcate - de Axxa.No.Way - 02-04-2010, 06:10 PM
RE: Păcate - de Berry. - 12-04-2010, 06:50 PM
RE: Păcate - de SnowFlake. - 16-04-2010, 03:15 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)