21-06-2011, 08:29 PM
~Capitolul 8~
~Evadarea! Un vechi prieten!~
Ace si Ryu au fost capturati de catre Faraon si dusi in temnitele din piramida. Inca sub efectul ortavii cei doi nu se pot misca si abia mai pot vorbi
-Aici sa stati, gunoaielor. O sa va aratam curand ce patiti daca va puneti cu faraonul. spune un gardian iesind din celula lui Ace si Ryu
-Du-te dracu. spune Ace
-Este doar vina ta. spune Ryu pe un ton nervos
-Cu ce sunt eu de vina? intreaba Ace
-Tu ne bagi tot timpul in belele. Daca nu te luam cu mine probabil deja eram in orasul Cocojue. spune Ryu
-Afurisitule. spune Ace nervos
-Apropo. Cine este fata aia din cauza careia ne aflam aici. intreaba Ryu
-Nici eu nu mai stiu. spune Ace tris
-Adica? intreaba Ryu
-Numele ei este Kara si este sotia mea. spune Ace
-Ceeeeeee!? Sotia ta!? se mira Ryu
-Da, dar nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Parca e alta persoana acum. spune Ace sec
-Cum a ajuns ea sotia ta? intreaba Ryu
-A fost demult. Cam acum 10 ani. Kara s-a mutat de curand la mine in oras si era un pic cam ciudata. spune Ace
-Adica? intreaba Ryu
-Era salbatica si vroia sa bata pe oricine se apropia de ea. Eu am fost singurul ei prieten deoarce nu simteam durerea loviturile ei nu ma afectau. Dupa un timp ne-am obisnuit unul cu celalalt si am devenit cei mai buni prieteni. Stii nici eu nu prea avem prieteni. spune Ace
-Bine dar cum a ajuns sotia ta? intreaba Ryu
-Intr-o zi ne jucam si am facut un pact. Ne-am promis unul celuilalt ca, cand vom fi mari o sa ne casatorim. spune Ace
-Aaaa. Deci a fost o joaca de copii. Pentru un moment dat am crezut ca esti casatorit. spune Ryu usurat oarecum
-In ziua aia chiar i-am dat un inel facut dintr-un capac de bere pe care am observat ca si azi il poarta. Ma rog, pe vremea aia nu stiam ce e aia sotie si casatorie credeam ca sunt de mancare. spune Ace razand
-Esti incredibil. spune Ryu
-Orcum dupa cateva luni Kara a parasit orasul si nu am mai vazut-o niciodata pana acum. spune Ace
-Inteleg! spune Ryu
-Trebuie sa scapam de aici. spune Ace incercand sa se miste
-Nu are rost. Otrava sotiei tale ne tine paralizati. spune Ryu
-La naiba! urla Ace
Deodata usa celulei se deschide iar pe usa intra Kara
-Kara! spune Ace mirat
-Nu spune nimic. spune Kara intrand in celula
-Ce se petrece? intreaba Ace
-Bea asta. Este un antidot. spune Kara dandu-i lui Ace sa bea o potiune de culoare verde
Dupa ce a baut antidotul Ace se ridica de parca nu ar fi avut nimic
-Wow, mi-am revenit. spune Ace
-Ace, mi-a fost dor de tine. spune Kara imbratisandu-l pe Ace
-Si mie de tine. spune Ace
-Hei! Nu vreau sa stric momentul asta frumos dar eu inca sunt aici paralizat. spune Ryu
-A da! Imi pare rau. spune Kara dandu-i antidotul si lui Ryu
Dupa ce isi revine si Ryu, Kara ii scoate afara din celula
-Kara? Ce s-a intamplat cu tine? Si de ce lucrezi pentru Faraon? intreaba Ace
-Asta nu e treaba ta. Asculta Ace. spune Kara
-Ce este? intreaba Ace
-Trebuie sa plecati de aici cat mai repede si sa nu va mai intoarceti niciodata. Curand isi vor da seama ca a-ti scapat. spune Kara
-Nu plec pana nu imi dai o explicatie. spune Ace nervos
-Imi pare rau Ace dar nu ai ce face pentru mine. Acum pleaca! spune Kara care incepe sa planga si o ia la fuga
-Kara! urla Ace mergandu dupa ea dar Ryu il trage de haina
-Ce faci, Ryu? Lasa-ma! urla Ace
-Ai auzit-o trebuie sa plecam. spune Ryu
-Nu imi pasa de ce a zis. Este prietena mea si e clar ca nu e ceva bine cu ea. Am sa o ajut. spune Ace
Deodata doua garzi apar de dupa colt si ii vad pe Ryu si Ace
-Au scapat! Pizonierii au scapat! urla garzile
-La naiba! spune Ryu
-Ma duc dupa Kara. spune Ace
-Ace, o sa mergem si dupa Kara dar mai intai trebuie sa scapam de garzi. spune Ryu
-La naiba! Bine! Facem cum zici. spune Ace fugind catre garzi si doborandu-i
Ace si Ryu incerca sa fuga din piramida dar dau de tot mai multe garzi pe care ii imprastie. La un moment dat ajung dupa un colt unde nu ii vede nimeni
-La naiba! Ce ne facem? Sunt prea multi. spune Ace obosit
-Hai sa asteptam aici. Ne odihnim si noi doua minute sa ne revina puterile. spune Ryu asezandu-se
-Bine. spune Ace
Nici bine nu sau pus jos ca in jurul lor apar in jur de 50 de garzi toti inarmati
-Stati pe loc si nu ve-ti fi raniti. spune garzile
-Iara? Nu mai am pic de putere. spune Ace
-Nu avem ce face. spune Ryu
Deodata o trapa in perete se deschide si un om le face semn lui Ace si Ryu sa intre inaontru
-Am plecat. Wind Eagle. spune Ryu facand un Wind Eagle pe perete ca sa astupe trapa dupa ce intra in ea ca garzile sa nu ii mai poata urmarii
-La naiba! Au scapat. spun garzile
Va continua in capitolul 9: "Povestea Karei si a lui Ace"
~Evadarea! Un vechi prieten!~
Ace si Ryu au fost capturati de catre Faraon si dusi in temnitele din piramida. Inca sub efectul ortavii cei doi nu se pot misca si abia mai pot vorbi
-Aici sa stati, gunoaielor. O sa va aratam curand ce patiti daca va puneti cu faraonul. spune un gardian iesind din celula lui Ace si Ryu
-Du-te dracu. spune Ace
-Este doar vina ta. spune Ryu pe un ton nervos
-Cu ce sunt eu de vina? intreaba Ace
-Tu ne bagi tot timpul in belele. Daca nu te luam cu mine probabil deja eram in orasul Cocojue. spune Ryu
-Afurisitule. spune Ace nervos
-Apropo. Cine este fata aia din cauza careia ne aflam aici. intreaba Ryu
-Nici eu nu mai stiu. spune Ace tris
-Adica? intreaba Ryu
-Numele ei este Kara si este sotia mea. spune Ace
-Ceeeeeee!? Sotia ta!? se mira Ryu
-Da, dar nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Parca e alta persoana acum. spune Ace sec
-Cum a ajuns ea sotia ta? intreaba Ryu
-A fost demult. Cam acum 10 ani. Kara s-a mutat de curand la mine in oras si era un pic cam ciudata. spune Ace
-Adica? intreaba Ryu
-Era salbatica si vroia sa bata pe oricine se apropia de ea. Eu am fost singurul ei prieten deoarce nu simteam durerea loviturile ei nu ma afectau. Dupa un timp ne-am obisnuit unul cu celalalt si am devenit cei mai buni prieteni. Stii nici eu nu prea avem prieteni. spune Ace
-Bine dar cum a ajuns sotia ta? intreaba Ryu
-Intr-o zi ne jucam si am facut un pact. Ne-am promis unul celuilalt ca, cand vom fi mari o sa ne casatorim. spune Ace
-Aaaa. Deci a fost o joaca de copii. Pentru un moment dat am crezut ca esti casatorit. spune Ryu usurat oarecum
-In ziua aia chiar i-am dat un inel facut dintr-un capac de bere pe care am observat ca si azi il poarta. Ma rog, pe vremea aia nu stiam ce e aia sotie si casatorie credeam ca sunt de mancare. spune Ace razand
-Esti incredibil. spune Ryu
-Orcum dupa cateva luni Kara a parasit orasul si nu am mai vazut-o niciodata pana acum. spune Ace
-Inteleg! spune Ryu
-Trebuie sa scapam de aici. spune Ace incercand sa se miste
-Nu are rost. Otrava sotiei tale ne tine paralizati. spune Ryu
-La naiba! urla Ace
Deodata usa celulei se deschide iar pe usa intra Kara
-Kara! spune Ace mirat
-Nu spune nimic. spune Kara intrand in celula
-Ce se petrece? intreaba Ace
-Bea asta. Este un antidot. spune Kara dandu-i lui Ace sa bea o potiune de culoare verde
Dupa ce a baut antidotul Ace se ridica de parca nu ar fi avut nimic
-Wow, mi-am revenit. spune Ace
-Ace, mi-a fost dor de tine. spune Kara imbratisandu-l pe Ace
-Si mie de tine. spune Ace
-Hei! Nu vreau sa stric momentul asta frumos dar eu inca sunt aici paralizat. spune Ryu
-A da! Imi pare rau. spune Kara dandu-i antidotul si lui Ryu
Dupa ce isi revine si Ryu, Kara ii scoate afara din celula
-Kara? Ce s-a intamplat cu tine? Si de ce lucrezi pentru Faraon? intreaba Ace
-Asta nu e treaba ta. Asculta Ace. spune Kara
-Ce este? intreaba Ace
-Trebuie sa plecati de aici cat mai repede si sa nu va mai intoarceti niciodata. Curand isi vor da seama ca a-ti scapat. spune Kara
-Nu plec pana nu imi dai o explicatie. spune Ace nervos
-Imi pare rau Ace dar nu ai ce face pentru mine. Acum pleaca! spune Kara care incepe sa planga si o ia la fuga
-Kara! urla Ace mergandu dupa ea dar Ryu il trage de haina
-Ce faci, Ryu? Lasa-ma! urla Ace
-Ai auzit-o trebuie sa plecam. spune Ryu
-Nu imi pasa de ce a zis. Este prietena mea si e clar ca nu e ceva bine cu ea. Am sa o ajut. spune Ace
Deodata doua garzi apar de dupa colt si ii vad pe Ryu si Ace
-Au scapat! Pizonierii au scapat! urla garzile
-La naiba! spune Ryu
-Ma duc dupa Kara. spune Ace
-Ace, o sa mergem si dupa Kara dar mai intai trebuie sa scapam de garzi. spune Ryu
-La naiba! Bine! Facem cum zici. spune Ace fugind catre garzi si doborandu-i
Ace si Ryu incerca sa fuga din piramida dar dau de tot mai multe garzi pe care ii imprastie. La un moment dat ajung dupa un colt unde nu ii vede nimeni
-La naiba! Ce ne facem? Sunt prea multi. spune Ace obosit
-Hai sa asteptam aici. Ne odihnim si noi doua minute sa ne revina puterile. spune Ryu asezandu-se
-Bine. spune Ace
Nici bine nu sau pus jos ca in jurul lor apar in jur de 50 de garzi toti inarmati
-Stati pe loc si nu ve-ti fi raniti. spune garzile
-Iara? Nu mai am pic de putere. spune Ace
-Nu avem ce face. spune Ryu
Deodata o trapa in perete se deschide si un om le face semn lui Ace si Ryu sa intre inaontru
-Am plecat. Wind Eagle. spune Ryu facand un Wind Eagle pe perete ca sa astupe trapa dupa ce intra in ea ca garzile sa nu ii mai poata urmarii
-La naiba! Au scapat. spun garzile
Va continua in capitolul 9: "Povestea Karei si a lui Ace"
Never Give Up!