Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Over The Limit

~Capitolul 4~
~Orasul Cocojue~

Ace si Ryu isi incep calatoria si marea lor aventura impreuna catre orasul secret, Grand Paradise unde se aduna "Cross Overi" ca sa traiasca in pace.
-Deci, Ryu? Incotro o luam acum? intreaba Ace
-Blaine a spus sa merg spre Vest pana dau de un oras numit Cocojue. spune Ryu serios
-Cocojue?! Ce nume ciudat mai e si asta. Bun, si cat mai avem pana acolo? intreaba Ace nerabdator
-Nu stiu. spune Ryu pe tonul sau tipic serios
-Poftim?! Cum nu stii? intreaba Ace mirat
-Calatoresc de aproape un an catre vest dar nu am reusit sa dau de oras. Am cautat pe internet, in biblioteci, am intrebat lumea dar nimeni nu a auzit si nu a stiut ceva despre orasul Cocojue. spune Ryu amintaindu-si cu rusine mai multe evenimente din calatoria sa
-Ce?! Deci toata treaba asta e o pacaleala? Acel Blaine propabil si-a batut jos de tine. spune Ace oprindu-se in loc
-Dar...spune Ryu
-Dar ce? intreaba Ace
-Acum cateva saptamani am auzit doi oameni ce vorbeau despre oras si am auzit ca se afla in Desertul Hakura care nu este foarte departe de aici. spune Ryu cu sperante in vorbe
-Ce?! Desertul Hakura este urias. De ce nu i-ai intrebat si tu mai multe informatii? intreaba Ace
-Am vrut dar cand m-am dus sa ii intreb mai multe au disparut brusc. Oricum nu avem incotro. spune Ryu ganditor
-Atunci sa nu mai pierdem timpul si sa merge. spune Ace care incepe sa fuga inainte
-Se pare ca nu am ce face cu el. spune Ryu fugind dupa Ace
Dupa putin timp de cand au inceput sa fuga cei doi ajung la intrarea intr-un orasel de negustori
-Ce este orasul asta? intreaba Ace apropiindu-se de intratea in oras
-Este orasul Ruben, un orasel mic de negustori si ultimul oras pana la intrarea in Desertul Hakura. spune Ryu cu o harta in mana
-Atunci sa trecem de el si sa mergem catre Hakura. spune Ace incepand din nou sa fuga
-Stai! spune Ryu prinzandu-l pe Ace de tricou
-Desertul Hakura este extrem de mare si extrem de arid, ca sa nu mai spun periculos. Eu zic sa ne facem provizii de aici si sa mai intrebam lumea daca stie ceva de Cocojue. spune Ryu incepand sa mearga catre orasel
-Bine, bine! spune Ace mergand si el dupa Ryu
Cei doi intra in oras si vad ca e plin de lume care vinde diferite lucruri
-Wow! Cata lume vinde lucruri aici. spune Ace mirat
-Ruben este un oras de negustori. Aici locuiesc doar negustori iar oamenii vin din toate partile aici ca sa se aprovizioneze. spune Ryu
-Aha. spune Ace care aude dintr-o data un zgomot puternic si se intoarce sa vada ce este
-Da-mi toate armele pe care le ai! spune un bandit unui mosulica negustor
-Sigur! Doar sa nu imi faceti rau. spune mosul speriat
De dupa batran iese cu copilas care incepe sa fuga catre bandit
-AAAAAAAA! Nu am sa va las sa il raniti pe bunicul. Am sa devin Super Saiyan si am sa va bat. spune copilul alergand catre bandit
-Jio! urla batranul
Banditul il prinde pe copil
-Oooo! Ce avem noi aici? intreaba banditul
-Lasa-ma, uratule! spune copilul care incepe sa se zbata
-Este nepotul meu. Va rog nu-l raniti. spune mosul
-Da-mi toate armele si nu-l voi rani. spune banditul
-Desigur. spune mosneagul
-Stai......se auzi o voce
Banditul se intoarce si il vede pe Ace
-Ce? cine esti tu, pustiule? intreaba banditul
-Cineva care nu suport borfasii ca tine. spune Ace puscandu-si oasele de la degete
-Serios!? Atunci pacat ca va trebui sa te omor. spune banditul fugind catre Ace cu o sabie in mana
Banditul ajunge langa Ace si incearca sa il taie cu sabia dar Ace se fereste si ii da un pumn in burta banditului urmat de o lovitura puternica cu pumnul in gura in urma caruia banditul ramane fara doi dinti si cade jos inconstient. Deodata apar mai multi banditi ca isi scot sabiile si se pregatesc sa il atace pe Ace
-Pe el! urla banditii fugind catre Ace
-Floare la ureche. spune Ace increzator
Unul dintre banditi incearca sa il taie pe Ace dar acesta se ferste usor. Un alt bandit incerca acelasi lucru prin spate dar Ace se apleaca si il loveste cu piciorul prin spate direct in fata. Din lateral, unul din stang si unul din dreapta mai vin sa il atace pe Ace dar acesta le prinde lama de la sabii cu mainile goale dupa care ii arunca departe. Deodata un talhar mai mare apare in spatele lui Ace si il prinde imobilizandu-l si altul se pregateste sa bage sabia in el. Chiar cand sabia sa intre in Ace , Ryu apare si o blocheaza cu sabia lui
-Ryu! spune Ace mirat
-De ce ai plecat fara sa spui nimic? intreaba Ryu
-Am vazut cum idiotii astia vor sa jefuiasca acest magazin si nu am putut sta cu mainile in san. spune Ace
-Foarte bine. spune Ryu
Ryu isi scoate sabia si face un "Wind Edge" pe banditul care a vrut sa bage sabia in Ace, iar Ace il calca pe picior pe celalat ca sa se elibereze dupa care ii da un pumn
-Retragerea! urla banditii fugind din sat
-Esti bine, Ace? intreaba Ryu
-Da, sunt bine. spune Ace curatandu-se de praf
-Multumesc mult pentru ca ma-ti ajutat si mi a-ti salvat nepotul. spune mosneagul
-Cu placere! Dar cine erau tipii aia? intreaba Ryu
-Sunt banditi din Desertul Hakura. Ocazional mai vin prin oras si jefuieasca negustorii. spune Mosneagul
-Ma rog. Bine ca au plecat. spune Ace
-Ace! spune Ryu
-Ce e? intreaba Ace
-Am vazut luptata ta si vreau sa iti zic, ca chiar daca esti puternic inca esti neantrenat si nu ai experienta. In lupta asta era sa mori. Eu iti recomand ca pana iti dezvolti mai mult puteriile sa folosesti o arma. spune Ryu serios
-O arma? Dar de unde sa iau eu o arma? spune Ace aszandu-se jos si incepand sa se gandeasca
-Arma? Pai eu vand arme. Pentru ca ma-ti ajutat am sa te las sa iti alegi orice arma vrei. spune mosul
-Serios? spune Ryu si Ace
-Sigur! Veniti dupa mine. spune mosul
Never Give Up!

Răspunsuri în acest subiect
Over The Limit - de Nekirus - 17-04-2011, 12:33 PM
RE: Over The Limit - de Nekirus - 17-04-2011, 02:42 PM
RE: Over The Limit - de Nekirus - 17-04-2011, 11:14 PM
RE: Over The Limit - de Nekirus - 18-04-2011, 12:53 PM
RE: Over The Limit - de Nekirus - 18-04-2011, 09:02 PM
RE: Over The Limit - de Nekirus - 20-06-2011, 05:05 PM
RE: Over The Limit - de Nekirus - 21-06-2011, 01:16 PM
RE: Over The Limit - de Nekirus - 21-06-2011, 08:29 PM