30-01-2012, 08:59 PM
(29-01-2012, 09:10 PM)Denny A scris: 1.- Oare appa şi daddy fac ce fac şi oamenii din filmele pe care le-am văzut la TV când nu puteam dormi? a întrebat Moobin deodată pe un ton inocent.
- Care? a întrebat JaeYun clipind des, semăna tot mai tare cu Jaejoong.
- Unde erau dezbrăcaţi! Pe un pat! Sau nu, aceea era o masă? a răspuns Moobin iar eu am rămas mut, ce naiba?
- Unde se făceau bitch unul pe altul? a întrebat JaeYun uitându-se spre fratele său iar eu am scos un sunet de uimire, Jaejoong, ridicându-se îndată de pe canapea, s-a întors spre noi şi apoi a continuat – atunci şi mama şi tata sunt bitch, amândoi?
2.Am auzit eu bine sau urechile îmi fac feste? Tocmai au spus cuvantul acela englezesc pentru târfă? M-am uitat spre Jaejoong care stătea împietrit şi se uita la ei cu o privire dezaprobatoare.
Nu mi-am găsit puterea să o împing de lângă mine decât când era prea târziu.
Ultima persoană care aş fi vrut să vadă aşa ceva stătea chiar în faţa noastră privindu-ne intens. Atunci am împins-o de lângă mine cu mai multă forţă decât trebuia, pentru că sunt sigur că am auzit-o căzând pe jos, însă nu mi-am permis să-mi mut ochii de la Jae. Am vrut să merg la el şi să-i explic că nu e ceea ce crede, însă picioarele nu îmi răspundeau la comandă.
- Jaejoong!
Atât am fost în stare să rostesc înainte să simt că lumea se prăbuşeşte în jurul meu. Dacă cumva crede că nu am fost serios în privinţa lui după ce a văzut că ea m-a sărutat?
Bun, aceste doua parti m-au marcat asa ca am impartit si numerotat citatul. Prima parte m-a amuzant la culme, doamne la ce se poat uita gemenii aia doi. Perversi nu gluma, da micutilor ar face ei ceea ce fac oamenii aia doar ca au o mica-mare disputa momentan ca sa o faca. Reactia parintilor a fost minunata parca ii vedeam in fata mea nu alta. Daca eu faceam asa ceva mama ma transa.
A doua parte a fost extrem de tensionata, iar la final ne-ai lasat in plop si plopul in aer nu alta. Teoretic nu pot intra in ficul tau, practic am s-o fac si cred ca am s-o ucid pe Ara. [Are cineva un Revolver?] In orice caz abia astept nextul, multumesc de anunt si sper sa ma anunti si data viitoare. Bafta la scris!