31-10-2011, 05:53 PM
Mamă şi Yunho ăsta nu a îndrăznit să vină -.- Frate, deci chiar bănuiam că trebuia să facă el vreo ' năzbâtie ' specifică . . .
Anyway, cum ai spus tu acolo, la început, o vom urî tot mai mult [ în continuare ] pe mirifica de Seulgi :-L God şi să vezi ce-o vom iubiii *evil laugh*
Jaejoong a spus :
Hmmm, deci ! Se pare că ai grăbit lucrurile... :>
vroiam totuşi ca visul lui Jae să se îndeplinească. Well, mă voi asigura că va deveni realitate, şi tu la fel, dărlinguţă :>
*btw parcă eram de faţă când scena de sex s-a petrecut =))* *ce-aş fi vrut...*
So, naÅŸterea ! o.o
Într-un final ! Sfinte, sper că va ieşi totul bine, că , copilaşii vor ieşi teferi şi nevătămaţi <3 oh şi, şi, şiiii să nu uiţi de Yunho, sper că nu e timpul 'culcatului' cu idioata de Seulgi ! O.O Zic şi eu - poate l-a vrăjit chioara :-L
Anwsssssss, baftă multă, Adinuţă ;;) .
Anyway, cum ai spus tu acolo, la început, o vom urî tot mai mult [ în continuare ] pe mirifica de Seulgi :-L God şi să vezi ce-o vom iubiii *evil laugh*
Jaejoong a spus :
Citat:Te-ai gândit cât de psihopată eşti?Bro, dunno you, dar eu la asta m-am gândit în momentul în care ai descris-o şi mai ales, atunci când i-ai revelat la perfecţie atitudinea de proastă :]]
Hmmm, deci ! Se pare că ai grăbit lucrurile... :>
vroiam totuşi ca visul lui Jae să se îndeplinească. Well, mă voi asigura că va deveni realitate, şi tu la fel, dărlinguţă :>
*btw parcă eram de faţă când scena de sex s-a petrecut =))* *ce-aş fi vrut...*
So, naÅŸterea ! o.o
Într-un final ! Sfinte, sper că va ieşi totul bine, că , copilaşii vor ieşi teferi şi nevătămaţi <3 oh şi, şi, şiiii să nu uiţi de Yunho, sper că nu e timpul 'culcatului' cu idioata de Seulgi ! O.O Zic şi eu - poate l-a vrăjit chioara :-L
Anwsssssss, baftă multă, Adinuţă ;;) .