22-05-2011, 09:57 PM
Hoo ! Chill, fetelor, nu e nevoie de ceartă. Mai ales pe asemenea subiect. Și faza cu „de ce nu ne-ai spus nouă dacă nu È›i-a plăcut†e o prostie. Ce e asta, să nu îți placă un număr È™i să mergi la cei care l-au făcut să îi anunÈ›i „ȘtiÈ›i, mie nu mi-a plăcut de voiâ€. Merita? Era o risipă de timp È™i suflu. Și cred că Mimi e conÈ™tientă de asta... È™i că are dreptul să comenteze despre un spectacol cu prietenii ei ( fie ei pe zup sau în realitate ) la fel de mult cum are dreptul tot restul lumii care a văzut numărul prietenelor tale. Crezi că ea e singura de pe lume care a îndrăznit să zică o vorbă rea de ele? Dacă da, e o iluzie.
Dar repet, nu e cazul de ceartă. Să revenim la subiectul topicului.
Mie mi-au plăcut grupurile, foarte mișto. M-au enervat AMV-urile... AMV-ul de pe locul 9 cred eu că ar fi meritat un loc mai înalt. Comparativ cu celelalte, a fost mult mai bun. Mă rog, drăguțe și tot restul, chiar dacă majoritatea aveau melodii așa lente că te adormeau... hmm...
Manga nu mi-am luat, deși aș fi vrut. Nu m-a atras nimic... yaoi-uri, după care nu mă omor, și alte câteva pe care ori le-am mai citit, ori pur și simplu nu mi-au plăcut. Dezamăgitor.
...precum multe alte lucruri deasemenea, dacă tot am ajuns la partea asta. Adicăăă... eu una venisem la festival pregătită să mă distrez și să am o duminică grozavă. În schimb, duminica mea a fost una... obositoare și plicticoasă pe alocuri... Poate aveam eu așteptări prea mari, fiind și prima dată, nu știu... Mă rog, nu zic că nu m-aș fi simțit deloc bine toată ziua, asta nu. Dar nu atât pe cât mi-aș fi dorit eu.
Oricum, văd că toată lumea pomenește de Nijikon. Când e, mai exact ?
Dar repet, nu e cazul de ceartă. Să revenim la subiectul topicului.
Mie mi-au plăcut grupurile, foarte mișto. M-au enervat AMV-urile... AMV-ul de pe locul 9 cred eu că ar fi meritat un loc mai înalt. Comparativ cu celelalte, a fost mult mai bun. Mă rog, drăguțe și tot restul, chiar dacă majoritatea aveau melodii așa lente că te adormeau... hmm...
Manga nu mi-am luat, deși aș fi vrut. Nu m-a atras nimic... yaoi-uri, după care nu mă omor, și alte câteva pe care ori le-am mai citit, ori pur și simplu nu mi-au plăcut. Dezamăgitor.
...precum multe alte lucruri deasemenea, dacă tot am ajuns la partea asta. Adicăăă... eu una venisem la festival pregătită să mă distrez și să am o duminică grozavă. În schimb, duminica mea a fost una... obositoare și plicticoasă pe alocuri... Poate aveam eu așteptări prea mari, fiind și prima dată, nu știu... Mă rog, nu zic că nu m-aș fi simțit deloc bine toată ziua, asta nu. Dar nu atât pe cât mi-aș fi dorit eu.
Oricum, văd că toată lumea pomenește de Nijikon. Când e, mai exact ?