16-05-2010, 06:10 PM
Mie, cel putin, nu mi-a placut deloc!!! Am fost singura, singurica, si nu am recunoscut pe nimeni. A fost nashpa rau, avand in vedere ca am stat numai o juma' de ora. Eu nu sunt din Bucuresti, de aceea a trebuit sa ma aduca tati. Si ia uitati aici faza: mergem noi ce mergem si cautam, si cautam, pana ce gasim, in sfarsit, locul cu pricina. Si vede tati un baiat inaaaaalt, imbracat in nu stiu ce personaj. Eu, uitand ca e cosplay, nu am putut sa-i zic de ce e asa. Si incepe tati si-mi zice: ,,Haide, may, de aici! Nu vezi ce ciudati sunt?". Si pana la urma am ramas. M-am invartit putin pe acolo, apoi am intrat, ceva vreme, in sala de spectacole. Apoi am plecat.
Mi-am promis ca la anu' o sa vin in grup, (desi nu stiu cu cine...), si ca o sa fac si eu cosplay. (Deja am inceput sa strang bani pentru a cumpara costumul de pe net).
Mi-am promis ca la anu' o sa vin in grup, (desi nu stiu cu cine...), si ca o sa fac si eu cosplay. (Deja am inceput sa strang bani pentru a cumpara costumul de pe net).
Hope si-a lasat urma pe-aici...
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William ShakespeareMai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Aby