20-01-2008, 12:23 AM
Orochimaru... pai chestia placuta la naruto este complexitatea personalitatii personajelor.. vreau sa zic ca Orochimaru este cel mai negativ dinrte toti, si totusi nu e rau 100%. De fapt setea lui e putere se datoreaza insasi fricii de moarte, cum vedem in flash-back-rile din momentul luptei dintre el si sarutobi.. de fapt ideea de moarte il obsedeaza atat de mult incat isi transfera sufletul din corp in corp, fiind astfel o incercare de depasire a conditiei de muritor..
Nu incerc sa-i caut scuze, insa mie mi se pare destul de tragic chiar si orochimaru, mai ales pt k este genul de personaj pe care toata lumea il judeca direct.. si desi nu a facut porea multe fapte de caritate si desi arata gay si numi place, nu e totusi rau pana in maduva oaselor.. just think a little.
Nu incerc sa-i caut scuze, insa mie mi se pare destul de tragic chiar si orochimaru, mai ales pt k este genul de personaj pe care toata lumea il judeca direct.. si desi nu a facut porea multe fapte de caritate si desi arata gay si numi place, nu e totusi rau pana in maduva oaselor.. just think a little.