Cam ce am putea spune despre Orochimaru?Pai.....in primul rand este personaj negativ pana in maduva oaselor.....este unul din cei trei Sannin-i legendari,elevi ai celui de-al treilea Hokage.....controleaza serpii..si nu vrea sa imbatraneasca(pentru care tot face schimb de corpuri).Il vrea pe Sasuke(si il si ia >.> ) si el e cel care l-a ucis pe Sandaime....asta pe scurt.
Dar cei care au vazut "Naruto" stiu toate astea
Un personaj tare ciudat,dar asta il face sa intre si mai mult in gratiile mele...nu-i pasa de nimeni si de nimic(cu exceptia propriei persoane,evident)si omoara pe oricine ii sta in cale fara a se gandi de doua ori(not good at all).E insetat de putere si vrea sa invete toate jutzu-urile posibile O_o
Cam ce parere aveti?E nebun sau doar putintel sarit de pe fix (putintel mai mult)?
Dar cei care au vazut "Naruto" stiu toate astea
Un personaj tare ciudat,dar asta il face sa intre si mai mult in gratiile mele...nu-i pasa de nimeni si de nimic(cu exceptia propriei persoane,evident)si omoara pe oricine ii sta in cale fara a se gandi de doua ori(not good at all).E insetat de putere si vrea sa invete toate jutzu-urile posibile O_o
Cam ce parere aveti?E nebun sau doar putintel sarit de pe fix (putintel mai mult)?