08-01-2014, 03:05 PM
E un razboi irevelevant.
Care e problema ta daca X crede in biblie? E cam aceeasi discutie. Pentru om intelegator si bun (nu ca noi) esti cam vehement.
Citat:S-au gandit s? ne moderniz?m ?i noi ?i singurile idei ce le-au venit au fost vestimenta?ia adolescen?ilor (catastrof?!) ?i legalizarea drepturilor homosexualilor. Un lucru fundamental ?i productiv n-am putea copia ?i noi!Ne tin departe de problemele adevarate cu schimbarile de acest tip. Incearca mereu sa ne faca sa uitam in ce mizerie traim prin subiectele astea "emancipate" si pot spune ca reusesc. Cu toate acestea, eu cred ca un om normal la cap, care a trecut prin greutati reale, prin grija zilei de maine, nu ar putea sa se afunde atat de mult intr-un subiect atat de neproductiv, asa cum ai spus si tu.
Citat:Ba "oamneni buni " (acestia care aveti ce aveti cu homosexualitate) care e problema voastra daca X este cu o persoane de acelasi sex ca el.. NU E NICI O BOALA! ca scrie asa in biblie e problema voastra ce creti, biblia e o alta carte , care iti baga in cap toate prostiile. E ca si cum omul paianjen, exista ca scrie in carti la fel si Dumnezeu exista ca scrie in carti (biblia) ...
Care e problema ta daca X crede in biblie? E cam aceeasi discutie. Pentru om intelegator si bun (nu ca noi) esti cam vehement.