01-04-2013, 06:40 PM
(Ultima modificare: 01-04-2013, 06:45 PM {2} de yaoi maniac.)
Sunt total de acord cu MajinCloud. Poate o sa se ia multi oameni de mine dupa ce o sa imi expun parerea, dar tu, Storymaker, chiar... nu stiu cum as putea sa o zic...
Am totusi o chestie cu care sa te lamuresc: adoptia pentru cuplurile homosexuale.
Spui ca ei distrug viata unui copil? Atunci scuza-ma, dar daca te gandesti bine, copii care ii adopta sunt de la niste camine, si de ce sunt la niste camine? Fiindca cuplurile HETEROSEXUALE i-a dat acolo. Nu stiam ca nu ai voie sa iei un copil si sa il cresti, chiar nu stiam asta.
Ar fi trebuit sa ma informez mai bine.
Am totusi o chestie cu care sa te lamuresc: adoptia pentru cuplurile homosexuale.
Spui ca ei distrug viata unui copil? Atunci scuza-ma, dar daca te gandesti bine, copii care ii adopta sunt de la niste camine, si de ce sunt la niste camine? Fiindca cuplurile HETEROSEXUALE i-a dat acolo. Nu stiam ca nu ai voie sa iei un copil si sa il cresti, chiar nu stiam asta.
Ar fi trebuit sa ma informez mai bine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2