19-06-2011, 11:22 PM
Ce subiect interesant!Eu una nu sunt rasista si nici ignoranta.Deci n-am nimic impotriva persoanelor care au o alta orientare sexuala.Sa stiti ca si in urma cu mult timp(ma refer la acum 100-200 de ani)era aceasta problema cu orientarea sexuala.Dar atunci era vorba doar despre barbatii homosexuali,ma rog care erau ucisi.Si in ziua de astazi sunt anumite persoane care cer uciderea persoanelor cu orientare sexuala diferita.Si nu mi se pare deloc corect.
Nu vad unde e marea tragedie de a fi indragostit de un barbat sau indragostita de o femeie.
Chiar daca este un pacat asta e,dar nu inseamna ca trebuie sa fi ucis sau sa fi batjocorit si exclus din societate.Dupa parerea mea este o prostie.
Pana la urma tot oameni sunt si nu este corect din partea noastra sa ii privim cu superioritate si cu dispret.Aceste lucruri din oameni ne fac neoameni.
La cat de mult am evoluat,pentru noi asta nu ar trebui sa constituie o problema.
Fiecare are dreptul sa iubeasca.Si pentru a iubi nu sunt anumite reguli.
Nu vad unde e marea tragedie de a fi indragostit de un barbat sau indragostita de o femeie.
Chiar daca este un pacat asta e,dar nu inseamna ca trebuie sa fi ucis sau sa fi batjocorit si exclus din societate.Dupa parerea mea este o prostie.
Pana la urma tot oameni sunt si nu este corect din partea noastra sa ii privim cu superioritate si cu dispret.Aceste lucruri din oameni ne fac neoameni.
La cat de mult am evoluat,pentru noi asta nu ar trebui sa constituie o problema.
Fiecare are dreptul sa iubeasca.Si pentru a iubi nu sunt anumite reguli.