19-05-2011, 10:22 PM
Toata lumea iubeste in felul lui,fiecare are acum libertatea de a-si exprima opinia sau sa arate lumii ceea ce ii face placere sa faca.Daca vezi un gay sau o lesbiana pe strada si te uiti urat la ei,pune-te in situatia lor,crezi ca nu i-ar afecta?Probabil,dar asta este lumea din zilele noastre,le este frica de diferit,iar ceea ce este diferit pentru oameni este criticat(de cele mai multe ori).
Uneori ma gandesc si eu absurd ca au o problema,dar in fond este viata lor,pot sa traiasca cu ea in ce fel doresc ei,asa ca incerc mereu sa imi repar aceasta problema,fiindca asa am fost invatata si altele...dar incerc sa ma dezobisnuiesc de acst lucru,si ii accept asa cum sunt ei,si chiar sunt foarte tari,acei gay sau lesbi care isi dau arama pe fata in intreaga lume.
Uneori ma gandesc si eu absurd ca au o problema,dar in fond este viata lor,pot sa traiasca cu ea in ce fel doresc ei,asa ca incerc mereu sa imi repar aceasta problema,fiindca asa am fost invatata si altele...dar incerc sa ma dezobisnuiesc de acst lucru,si ii accept asa cum sunt ei,si chiar sunt foarte tari,acei gay sau lesbi care isi dau arama pe fata in intreaga lume.
Tadaaaaa.Boom:3