21-02-2011, 07:22 PM
Nu inteleg de ce prin afirmatia sunt gay, sunt lesbiana sau sunt bisexual(a), o persoana poate fii cracterizata drept "bolnava". Sexualitatea, inca de la inceputuri, a fost un subiect Tabu, pastrat in taina, tocmai din cauza fricii de a fii judecat. Cu trecerea anilor, fiecare persoana a invatat sa imbratiseze defectele sau atuurile pe care le are si sa le impartaseasca si cu ceilalti. Sa iti afirmi sexualitatea mi se pare un gest cu adevarat curajos, pe care nu multi il pot face tocmai din teama de a fii etichetat drept "bolnav".
Mai sus cineva mentioneaza ca un/o cunoscut(a) a devenit bisexual(a), deoarece a citit multe manga-uri. Personal, nu cred ca asa ceva este posibil. Tin sa cred ca persoana respectiva ori si-a descoperit adevarata sexualitate, ori a avut curajul sa se afirme in sfarsit.
Orientarea o descoperi pe masura ce te maturizezi, deoarece este inauntrul tau si nu pentru ca media sau interetul promoveaza asa ceva.
Asa ca a fii diferit fata de ceilalti nu este un defect, este mai degraba o trasatura unica pe care trebuie sa inveti sa o accepti asa cum e.
Mai sus cineva mentioneaza ca un/o cunoscut(a) a devenit bisexual(a), deoarece a citit multe manga-uri. Personal, nu cred ca asa ceva este posibil. Tin sa cred ca persoana respectiva ori si-a descoperit adevarata sexualitate, ori a avut curajul sa se afirme in sfarsit.
Orientarea o descoperi pe masura ce te maturizezi, deoarece este inauntrul tau si nu pentru ca media sau interetul promoveaza asa ceva.
Asa ca a fii diferit fata de ceilalti nu este un defect, este mai degraba o trasatura unica pe care trebuie sa inveti sa o accepti asa cum e.