21-11-2010, 02:38 PM
Well, n`am vreo problema cu cei care se iubesc, adica, sunt tot oameni, nu ? Stiu, adica asa am fost invatata, ca prima data judeca pe cineva dupa ce l`ai cunoscut . Anw, nu mi se pare ceva rau . Adica, daca nu poti iubi un baiat, si te uiti la o fata ce are ?! Poate ca e mult mai interesanta partea astea, a aceluiasi sex .
Am fost in Madrid, de exemplu, si e un cartier acolo, chiar in centrul orasului, numai stiu cum se numea, care e al gay-ilor . Da, da, e doar al lor . Bine, pe acolo mai sunt si magazine, si oameni ...simpli, ca sa spun asa, dar publicitatile de pe stalpi imiplica foarte multe imagini cu acestia . Si se plimba nestingheriti pe strada, adevaru` e ca i`am vazut pe unii care se atingeau intr`un mod mai...stiti voi cum, pe strada . WTF ? Dar deh, e cartieru` lor, n`ai ce sa le faci .
Deci, in concluzie, n`am vreo problema cu oameni care iubesc persoane de acelasi sex .
Am fost in Madrid, de exemplu, si e un cartier acolo, chiar in centrul orasului, numai stiu cum se numea, care e al gay-ilor . Da, da, e doar al lor . Bine, pe acolo mai sunt si magazine, si oameni ...simpli, ca sa spun asa, dar publicitatile de pe stalpi imiplica foarte multe imagini cu acestia . Si se plimba nestingheriti pe strada, adevaru` e ca i`am vazut pe unii care se atingeau intr`un mod mai...stiti voi cum, pe strada . WTF ? Dar deh, e cartieru` lor, n`ai ce sa le faci .
Deci, in concluzie, n`am vreo problema cu oameni care iubesc persoane de acelasi sex .
Tot ce vad e decadere:
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta
Căci toţi ucidem ce ni-i drag
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.
Şi-ntindem morţii prada,