Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oricine va inflori (SasuKarin)

Yuri Akane. Planuri. Antrenamentul

*

Cei trei m-au intrebat ce stiam despre Sasuke. Dar eu nu fac decat ceea ce este in interesul meu. Nu le pot spune decat ca o sa se intoarca in Konoha pentru ca el asta isi doreste. Nu se prea poate spune ca am mintit. Fata cu parul roz (pe care am aflat ca o cheama Sakura) mi-a zis ca o sa trebuiasca sa ma antrenez alaturi de ea si de acel blond. Desigur ca am acceptat. Se vede ca sunt niste ninja care au intr-adevar multa putere, mai ales baiatul... Ii pot simti chakra demonica care ii circula prin corp. E ceva ciudat cu el... La un moment dat, zice ceva necugetat. Reactia Sakurei este foarte "interesanta". N-as fi crezut ca pot intalni o persoana mai violenta. I-a tras un pumn zdravan tipului. Dar imi dau seama ca am mai vazut comportamentul asta la cineva, si anume chiar la mine... Poate ar fi trebuit sa fiu mai intelegatoare cu Suigetsu. Poate ca purtarea mea m-a adus aici. Dar acum trebuie sa las ce-a fost si sa ma gandesc la viitorul in care voi triumfa in fata acelui sarpe nenorocit... Mi se ofera niste haine uscate si saculetii cu arme pe care trebuie sa ii aiba orice luptator. Cei trei ma iau si imi prezinta Konoha, de parca n-as mai fi fost aici! Satul asta este la fel cu oricare altul, desi ei il considera special. Cred ca este si normal, avand in vedere ca au trait aici. Dupa ce casele si galagia disparusera, mi-au aratat o padure, locul lor preferat pentru antrenament. Spre surprinderea mea, au mai sosit doi insi. Unul dintre ei este asa-zisul sensei, iar celalt un adolescent ciudat, ce are in mana o carte de socializare. Pe antrenor il cheama Yamato, iar pe al doilea dintre indivizi Sai.
- Ma bucur sa va vad, copii. Astazi am pregatit ceva special pentru voi, o sa vedeti cat de distractiv o sa fie! Este o placere sa te cunosc domnisoara... cum te cheama?
- Karin, dar numele meu nu este important, ii spun. Ce este asa de amuzant la ce vom face azi?
- O sa afli puterile coechipierilor tai pe propria-ti piele, imi raspunde razand. Ia sa vedem ce poti in fata Sakurei.
Fata nu mai asteapta numaratoarea inversa a lui Yamato. Se si repede la mine sa ma atace. Ma feresc si ea loveste un copac. Sunt uluita cand vad ca acesta este distrus. Detine multa chakra si stie sa o foloseasca, nu este indoiala. Ma feresc din calea arborelui care mai avea putin si ma strivea, si arunc trei kunaie spre Sakura. Le ocoleste extrem de repede si nu ma pot da la o parte din fata pumnului ei distrugator. Sunt aruncata cativa metri, iar adolescenta priveste spre blondul care ii face galerie. Am timp suficient sa ma ridic si sa o lovesc. Creez niste clone pentru orice eventualitate si mai arunc o multime de stele shuriken. Rivala mea foloseste o tehnica de substitutie si o vad venind de sus. Arunc un cutit cu un papirus explosiv intr-o creanga uriasa dintr-un copac, care se desprinde si cade direct spre inamica mea. Aceasta foloseste un nou jutsu de inlocuire si trebuie sa ma feresc. Nu o mai zaresc nicaieri. O detectez. Se afla sub pamant. Sar exact in momentul in care se napusteste asupra mea plina de furie. Se pare ca "detectorul" meu de energie nu este atat de inutil pe cat a spus Sasuke. Chakra fetei este ceva mai slaba decat atunci cand m-a atacat prima oara. Asta e! Trebuie sa o fac sa loveasca fara sa ma nimereasca pana cand o sa fie epuizata. Folosesc o tehnica iluzorie. Mii de adolescente asemeni mie sunt acum peste tot. Zboara, alearga si lovesc. Si totusi, nu sunt clone. Desigur, Sakura asta crede si le loveste neincetat. Cand eu doar plasez atacuri in spatele lor! Totusi, opresc aceasta "joaca". Si eu am nevoie de chakra pana la urma. Acum, clonele mele adevarate intra in scena. Fiecare o enerveaza pe fata cu parul roz care se napusteste asupra fiecareia in parte. Armele pe care le arunc dintr-un loc ascuns ii provoaca zgarieturi pe aproape tot corpul. Cand ma depisteaza, se arunca asupra mea. Mania clocoteste in ea. Ma face din nou sa zbor prin aer, dar cade in genunchi. Niciuna nu mai poate sa lupte. Se pare, deci, ca a fost o remiza. Simt ca am vanatai pe intregul corp. Fata din fata mea este plina de rani, vizibil nervoasa si uimita.
- Mi-a placut cum te-ai descurcat! imi zice, desi imi dau seama ca vorbeste cu ciuda.
- Multumesc, chiar esti puternica! ii raspund cu un suras fortat.
Urmeaza alte confruntari, care nu ma intereseaza. Mai privesc din cand in cand cum isi dau pumni si picioare, dar bataliile astea mi se par lipsite de eleganta. Asta ma face sa-mi amintesc de lupta cu... nu conteaza.
Pe la apus, toti am aflat ce tehnici are celalalt, bineinteles, teoretic. Practic, nu ne-am omorat sa aflam avantajele si dezavantajele fiecaruia in parte.
Ne reintoarcem in casa care apartine Sakurei si vorbim despre o noua misiune de care n-am auzit niciodata. Toti spun ca va fi o nimica toata si, cu putin noroc, o sa scapam fara vreo zgarietura. Nu suna prea interesant... Ma retrag in camera mea, lipsita de chef de discutie. Arogantii! Ma asez in pat si incep sa ma gandesc la un plan pentru razbunare. Ce il poate pune in genunchi, pentru ca apoi sa ii retez gatul? Cum pot face asta, cand pare de piatra? Cred ca am tot creat si "aruncat la gunoi" idei timp de vreo trei ore, caci ii aud pe ceilalti cum merg spre alte odai. Acum, ca este liniste, imi vine ideea. Sasuke spunea ca in aceasta noapte o sa vada ce se mai intampla prin Tara focului ca sa stie cum sa actioneze. Ma ridic din asternuturi si folosesc un jutsu de transformare, gandindu-ma la perfectiune. Acum nu mai arat ca persoana neglijenta de dinainte. In locul ei este o tanara cu pielea alba ca zapada, imbracata intr-o camasa larga, vaporoasa, cu ochii negri ca Infernul. Asta este ce imi doream. Nimeni nu imi mai poate rezista. O sa imi iau si saculetii cu arme, deoarece mereu ai nevoie de ei cand e Sasuke pe-aproape. Ma deplasez incercand sa fac cat mai putin zgomot, desi imediat Naruto incepe sa sforaie, acoperindu-mi micile greseli. Orasul este tacut si ma induce intr-o stare de melancolie. Luna mangaie acoperisurile caselor in care stau cine stie cate suflete. Oh, nu e timpul sa filosofez! Simt ca trei oameni se apropie de mine. Unul dintre ei are o chakra extrem de intunecata. Nu poate fi decat energia acelui sarpe cu chip de om. Acum ii pot vedea. Vreau sa-mi scot un kunai, dar atunci simt c nu ma mai pot msica. M-au prins cu niste fire. Din fericire, substitutia m-a salvat si apar cativa pasi mai in spate. In sfarsit, ceva palpitant... Yuri Akane, fosta Karin, fata in fata cu fostii ei colegi!

Este ceva din perspectiva lui Karin, dupa cum v-ati dat seama.

Răspunsuri în acest subiect
Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 27-01-2010, 12:41 AM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 28-01-2010, 09:26 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Miyuki - 28-01-2010, 10:13 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 10-02-2010, 11:38 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Yuki ` - 11-02-2010, 07:41 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Lumiere.Kitty - 13-02-2010, 07:50 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 14-03-2010, 09:25 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Yuki ` - 14-03-2010, 11:16 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 15-03-2010, 11:49 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Yuki ` - 16-03-2010, 01:08 AM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 17-03-2010, 10:35 PM