02-08-2011, 12:57 AM
~Numele: Cosmina Maria (hell ya, I did it!)
~Varsta: stii, sunt destul de mare, cam 22, neimpliniti, ingeneral uit cati ani am
~Anime preferat: fiindca e la singular aleg Bleach, pana in maduva oaselor
~Personaje preferate: Rukia, Ichigo, Urahara (Bleach), Éclair (Kiddy grade), Risa Koizumi (Lovely Complex)
~Ce gen de mancare preferi? – de obicei ce gatesc mama si fratele meu, asta cand sunt cu facultatea si cu jobul, in rest prefer ceaiul, cafeaua si nu pot sa omit, totusi, cartofii prajiti…
~Ce gen de muzica preferi? –ost-urile anime-urilor preferate, in general (Shirou Sagisu, Seatbelts, Hiranosuke Satou), Rihana, Lady Gaga, cateva hit-uri Marlyn Manson, melodii auzite pe la amv-uri…
~Ce materie iti place? – imi placea in liceu desenul pentru ca aveam un profesor mortal de amuzant si inteligent, dar si limba romana
~Ai prieten/a in sensul de iubit/a? - pauza
~Cati ani are?- pauza
~Ce ochi are?- pauza
~Dar tu? – nici albastri nici verzi...un fel de culoarea vantului turbat
~Va intelegeti bine?- pauza
~Cand v-ati intalnit?- pauza
~Va place acest forum? – acum il descopar mai bine si arata ok
~In ce clasa sunteti? – proaspat licentiata, doritoare de master
~Cum ati dat de forum? – eram user pe manga_anime si prin flaw am ajuns aici
~Sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum? – una printre multi alti simplii useri
~Cate posturi aveti? vreo 6
~Cate ban-uri ati primit? never ever in my entire life
~Vrei sa fim prieteni? we could try
~Varsta: stii, sunt destul de mare, cam 22, neimpliniti, ingeneral uit cati ani am
~Anime preferat: fiindca e la singular aleg Bleach, pana in maduva oaselor
~Personaje preferate: Rukia, Ichigo, Urahara (Bleach), Éclair (Kiddy grade), Risa Koizumi (Lovely Complex)
~Ce gen de mancare preferi? – de obicei ce gatesc mama si fratele meu, asta cand sunt cu facultatea si cu jobul, in rest prefer ceaiul, cafeaua si nu pot sa omit, totusi, cartofii prajiti…
~Ce gen de muzica preferi? –ost-urile anime-urilor preferate, in general (Shirou Sagisu, Seatbelts, Hiranosuke Satou), Rihana, Lady Gaga, cateva hit-uri Marlyn Manson, melodii auzite pe la amv-uri…
~Ce materie iti place? – imi placea in liceu desenul pentru ca aveam un profesor mortal de amuzant si inteligent, dar si limba romana
~Ai prieten/a in sensul de iubit/a? - pauza
~Cati ani are?- pauza
~Ce ochi are?- pauza
~Dar tu? – nici albastri nici verzi...un fel de culoarea vantului turbat
~Va intelegeti bine?- pauza
~Cand v-ati intalnit?- pauza
~Va place acest forum? – acum il descopar mai bine si arata ok
~In ce clasa sunteti? – proaspat licentiata, doritoare de master
~Cum ati dat de forum? – eram user pe manga_anime si prin flaw am ajuns aici
~Sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum? – una printre multi alti simplii useri
~Cate posturi aveti? vreo 6
~Cate ban-uri ati primit? never ever in my entire life
~Vrei sa fim prieteni? we could try