15-11-2010, 01:46 PM
1. Numele: Denisa
2. Varsta: 21
3. Anime preferat: Well, as avea multe, dar in momentul de fata Bleach si Soul Eater
4. Personaje preferate: Oho, lista-i lunga, dar in momentul de fata Ichigo Kurosagi, Kenpachi Zarachi si Usui din manga-ul Kaichou wa Maid-Sama
5. Ce gen de mancare preferi? Well, mancarea gatita acasa, evident si incerc sa evit cat mai mult fastfood-urile si dulciurile..
6. Ce gen de muzica preferi? Hmm, detest/urasc manelele/muzica populara; ascult, in general, mai orice gen in afara de cele mentionate, plus Dubstep(m-am molipsit de la iubitul).
7. Ce materie iti place? Pai, avand in vedere ca-s in ultimul an, imi place foarte mult cursul de franceza(avem o super profesoara, dar si cea de anul trecut a fost de treaba), cursul optional de Biblioteconomie si japoneza, evident
8. Ai prieten in sensul de iubit? Dap
9. Cati ani are? in curand, 19!
10. Ce ochi are? Negri
11. Dar tu? Eu, ce? Am 21 de ani si ochii caprui
12. Va intelegeti bine? Dap
13. Cand v-ati intalnit? Pai, anul trecut ne-am vazut pentru prima oara fata-n fata, ca-n rest la webcam. Si ne stim de aproape 6 ani de pe un forum anime.
14. Va place acest forum? Dap
15. In ce clasa sunteti? Anul 3
16. Cum ati dat de forum? Il stiam de mai mult timp.
17. Sunteti mod, mod global, FFS sau un simplu user pe acest forum? Simplu user
18. Cate posturi aveti? Eh, pucca. Nu am stat sa verific. Putine, oricum!
19. Cate ban-uri ati primit? Niciunul.
20. Vrei sa fim prieteni? De ce nu?
2. Varsta: 21
3. Anime preferat: Well, as avea multe, dar in momentul de fata Bleach si Soul Eater
4. Personaje preferate: Oho, lista-i lunga, dar in momentul de fata Ichigo Kurosagi, Kenpachi Zarachi si Usui din manga-ul Kaichou wa Maid-Sama
5. Ce gen de mancare preferi? Well, mancarea gatita acasa, evident si incerc sa evit cat mai mult fastfood-urile si dulciurile..
6. Ce gen de muzica preferi? Hmm, detest/urasc manelele/muzica populara; ascult, in general, mai orice gen in afara de cele mentionate, plus Dubstep(m-am molipsit de la iubitul).
7. Ce materie iti place? Pai, avand in vedere ca-s in ultimul an, imi place foarte mult cursul de franceza(avem o super profesoara, dar si cea de anul trecut a fost de treaba), cursul optional de Biblioteconomie si japoneza, evident
8. Ai prieten in sensul de iubit? Dap
9. Cati ani are? in curand, 19!
10. Ce ochi are? Negri
11. Dar tu? Eu, ce? Am 21 de ani si ochii caprui
12. Va intelegeti bine? Dap
13. Cand v-ati intalnit? Pai, anul trecut ne-am vazut pentru prima oara fata-n fata, ca-n rest la webcam. Si ne stim de aproape 6 ani de pe un forum anime.
14. Va place acest forum? Dap
15. In ce clasa sunteti? Anul 3
16. Cum ati dat de forum? Il stiam de mai mult timp.
17. Sunteti mod, mod global, FFS sau un simplu user pe acest forum? Simplu user
18. Cate posturi aveti? Eh, pucca. Nu am stat sa verific. Putine, oricum!
19. Cate ban-uri ati primit? Niciunul.
20. Vrei sa fim prieteni? De ce nu?