20-09-2010, 09:42 PM
numele: Andreea
varsta: 15 (mai am putin pana fac 16 T___T)
anime preferat: Uhm, let's see...Emma: A Victorian Romance, Saiunkoku Monogatari, Ouran High School Host Club (FTW!) si uhm...Kuroshitsuji.
personaje preferate:Hakim,Emma, Mori, Kyoya, Soma, Sebastian, Grell,Ryuuren, Kouyuu, Madame Red si ar mai fi...
ce gen de mancare preferi?: uhm, n-am vreun fel preferat.
ce gen de muzica preferi?: Pai, sunt destule genuri. In general ce primesc de pomana sau mai caut cateodata.
ce materie iti place?: Engleza
ai prieten/a in sensul de iubit/a?: Erm, nu
cati ani are?: Nu
ce ochi are?: Nu
dar tu?: o amestecatura de albastru cu verde, putin gri...nici eu nu stiu defapt.
va intelegeti bine?: cine cu cine?
cand va-ti intalnit?: cu cine?
va place acest forum?: uhm, sa zicem ca da.
in ce clasa sunteti?: a 10-a
cum ati dat de forum?: Habar n-am. Parca mi l-a bagat cineva pe gat sau asa ceva
sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum?: Un user normal.
cate posturi aveti?: f**k, nu m-am uitat,
cate ban-uri ati primit?: aici decat unul...deocamdata
vrei sa fim prieteni?: Uhm...ok?
varsta: 15 (mai am putin pana fac 16 T___T)
anime preferat: Uhm, let's see...Emma: A Victorian Romance, Saiunkoku Monogatari, Ouran High School Host Club (FTW!) si uhm...Kuroshitsuji.
personaje preferate:Hakim,Emma, Mori, Kyoya, Soma, Sebastian, Grell,Ryuuren, Kouyuu, Madame Red si ar mai fi...
ce gen de mancare preferi?: uhm, n-am vreun fel preferat.
ce gen de muzica preferi?: Pai, sunt destule genuri. In general ce primesc de pomana sau mai caut cateodata.
ce materie iti place?: Engleza
ai prieten/a in sensul de iubit/a?: Erm, nu
cati ani are?: Nu
ce ochi are?: Nu
dar tu?: o amestecatura de albastru cu verde, putin gri...nici eu nu stiu defapt.
va intelegeti bine?: cine cu cine?
cand va-ti intalnit?: cu cine?
va place acest forum?: uhm, sa zicem ca da.
in ce clasa sunteti?: a 10-a
cum ati dat de forum?: Habar n-am. Parca mi l-a bagat cineva pe gat sau asa ceva

sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum?: Un user normal.
cate posturi aveti?: f**k, nu m-am uitat,
cate ban-uri ati primit?: aici decat unul...deocamdata
vrei sa fim prieteni?: Uhm...ok?
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^