Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Opinie si solutie

#1
Hehe nu stiu daca fac spam sau nu(dar oricum nu asta e intentia) dar vreau sa aud niste pareri.
So sa incepem abia am terminat clasa 8-a si am cazut la liceu cu profil mate-info(liceul dacia-bucuresti).Dar habar nam matematica si acum vorbesc foarte serios cine a dat examenul stie ca subiectele au fost usoare(cica) iar eu am luat o nota mica(aa 3.35 parca)+ ca am trecut cu 5(notele mele la mate era ceva de genu 4,4,5,5 si 5 in teza).
So Cum sa ma descurc la profil de mate--info??
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
Hei, there : ) . Si eu sunt la profil mate-info si la fel...nu ma descurc deloc la matematica : )) . Nu stiu ce sfat sa-ti dau...poate doar acela de a-ti baga meditatii, alta solutie nu ar fi. Stai sa vezi cum e acum la inceputul lui a9a si daca nu te descurci baga-ti meditatii 106 Si daca nu faci fata, alta solutie nu ar fi decat sa iti schimbi profilul 106 Mult succes.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Hello...
Vai,Vai...si eu sunt clasa a9a, la profil real :stiinte ale naturii,si sincera sa fiu nici eu nu prea stiu matematica !!!Si cu meditatiile astea ,nu prea faci mare chestie..te ajuta acolo un pic..dar matematica bine,bine tot nu stii ...parerea mea..
Si imi este frica ...ma tot gandesc...oare ce voi face ??Avand in vedere ca e un liceu foarte bun...este si greu...
Ehehe,sper ca o sa ne descurcam!!! Macar de-un 6-7....24
Bafta,boboceilor!!!

#4
RYu, dar nu exista atatea alte licee in bucuresti? Cu n profile. De arta, economic, uman, etc. Platesti ceva pentru transport daca e departe de casa, dar decat sa ai o viata de liceu chinuitoare, mAI bine asa. Eu am fost la mate-info un an si daca nu mi-a placut, m-am transferat la uman. Si acum il am terminat si cu o nota mare la bac.
Ori cum, alta solutie nu ai decat sa faci meditatii. Bani aruncati degeaba.

Succes si alege si ce iti place tie.

#5
Ryu, nu. Eu am intrat cu nota de la capacitate. Acum depinde și de regimul altor licee. Or mai fi și care dau teste. Dar nu fii îngrijorat. Nu dai. Știu că se dau examene la profilurile: artă, muzică și sport.

Deci, o posibila idee de trransfer? Ce liceu ți-ar surâde?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)