Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One-shots...

Cum ti-am promis, am trecut pe aici. Trebuia sa fie ceva surprinzator, dar nu cred ca e. :))
Am citit si am fost placut surprinsa. Nu stiu daca va conta sau nu comentariul meu dar imi va face placere sa-mi spun parerea.

1. Mia placut cum te-ai exprimat si cat de liber si usor au fost transmise sentimentele. M-am pierdut de cateva ori, in sens ca nu mai stiam care cum e, scopul fiecaruia. A fost usor de imaginat totul, poate ca personajele aici au fost ca doua mici picaturi de lacrimi ce-si spuneai povestea dar si asa au fost puternic evidentiate.
Mi-a placut ca ai scris din ambele perspective, desi... recunosc, la partea a doua nu mi-am dat seama de la inceput ca era din perspectiva lui. Oricum, a existat si o linie subtire care plutea pe acolo transmitand banalitate, dar se poate trece cu vederea.

2. Ador ca e shonen-ai, altceva nu mai conteaza :)). Acesta mi-a placut mult, desi mi-as fi dorit sa mai fi descris un pic cearta, din ce motiv a fost, cum s-a intamplat. Mi-a placut sfarsitul, cat si dialogul, atat de profund, atat de filozofic dar si cu o tenta de dezinvolt, a fost excelent. La acesta nu am prea multe de spus. Felicitari!

3. Hmm, acesta a fost destul de lipsit de substanta. E aproape ca un joc de cuvinte, aproape ca ceva ce-ti cade in mana si esti obligat sa-l observi. Toate acele " mi-ai zis" parca te lovesc in fata, sau te zgarie, deloc placute. Nu ii gasesc de asemenea rostul. Oke, un one shot, dar care e actiunea, unde este acea tenta care te face sa-ti doresti mai mult? aici nu a existat, deci ultimul nu e prea reusit.

Oke, cam asta am de zis. Am observat ca tu te centrezi mai mult asupra gandirii si a sentimentelor, dar nu strica si putina descriere a personajelor, a locurilor cat si existenta unei actiunii. Adica sa citesc despre sentimente e ca o lectie de istorie care ma plictisesteee dea dreptul. Incearca sa dai dinamism povestioarelor tale, o actiune care sa se invarta in jurul personajului. In rest e oke, scri foarte bine, felicitari. Ai un stil al tau care te reprezinta, nu iti mai trebuie nimic.

Gambatte si astept sa mai citesc ceva scris de tine.
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!

Răspunsuri în acest subiect
One-shots... - de adyna_45 - 12-05-2010, 09:00 PM
RE: One-shots... - de Obsession. - 14-05-2010, 04:11 PM
RE: One-shots... - de adyna_45 - 15-05-2010, 03:28 PM
RE: One-shots... - de adyna_45 - 19-05-2010, 03:08 PM
RE: One-shots... - de MisS.sAdiStic - 26-06-2010, 08:46 PM
RE: One-shots... - de adyna_45 - 29-06-2010, 09:37 PM
RE: One-shots... - de MisS.sAdiStic - 06-07-2010, 02:55 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: