Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One piece Luffy's new skills

#1
Hello guyz, cred ca unii dintre voi vizionati One Piece asa ca am decis sa deschid un nou topic despre noile skill-uri ale lui Monkey.D.Luffy:Armament;Hardering si Elephant Gun
As vrea sa aud parerea voastra despre ele4





Eat to live but not live to eat

#2
Bre, eu am vazut doar AMV-uri din asta ca-s cu seria in urma cu vreo 200 de episoade de acum...cred. Sunt cu manga pe la volumul 62.

Din cate am vazut eu ma astept ca Luffy s-o duca bine in New World, mai ales cu abiltiatile alea. Imi place ca in continuare seria se bazeaza nu pe puterea bruta a abilitatilor lui Luffy ci pe ce vrea el sa faca cu ele si cum le foloseste.

In continuare...cea mai misto chestie pe care a facut-o creatorul One Piece este Gear Second. Nimic nu bate abilitatea aia care-mi aminteste incredibil de mult de Kayoken-ul din DragonBall Z, doar mult mai creativ folosit decat acolo.

Abia astept sa vad ce se mai intampla. OP e singurul anime de ani de zile care ma face curios de ce vor mai scoate personajele din palarie in fiecare episod.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  One Piece Post-Marineford CyBeR 0 2.105 14-09-2012, 09:28 PM
Ultimul răspuns: CyBeR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)