Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One life...One love(a sasusaku love story)

Ok...deci cum a sugerat si Ancuta Chan m-am furisat ca sa scriu nextu...este format din noua parti, iar partea a doua nu stiu cand o s-o pun. Cred ca o sa mai dureze ceva....

Nou-venitul si rapirea(partea I)

In acea zi Sasuke m-a condus acasa.Era ora patru dupa-amiaza, deci intarziasem acasa doua ore.Cand am intrat pe usa, Sora a fugit spre mine luandu-ma in brate si spunandu-mi ce ca fost foarte ingrijorata.I-am povestit tot ce s-a intamplat dupa care m-am dus in camera mea.Am stat putin in pat si m-am gandit ca azi am pierdut toate orele...am luat telefonul si am sunat-o pe Hinata.Am rugat-o frumos sa treaca pe la mine sa-mi dea caietele ca sa pot recupera ce am pierdut.Din fericire a fost de acord si mi-a spus ca vine peste o ora.Am inchis telefonul dupa care am mers la baie sa fac un dus.In timp ce picaturile de apa curgeau lin pe pielea mea fina m-am gandit la Ino.Imi doream sa fim iar prietene, dar daca ea nu renunta sa se tot dea la Sasuke acest lucru nu va fi posibil.Am iesit din cabina de dus m-am uitat in oglinda de deasupra chiuvetei.Era aburita si nu se prea vede bine, deci am luat un prosop si am sters-o incet.Pe masura ce aburii dispareau oglinda devenea tot mai clara dezvaluindu-mi chipul.Mi-am privit parul lung si ud care era lipit de fata mea...atunci mi-a venit in minte o idee.Am pus halatul pe mine si am mers in bucatarie de unde am luat o foarfeca si m-am intos in baie.Mi-am uscat parul cat de repede am putut si apoi am inceput sa-l tai.Cu fiecare fir de par care trecea simteam cum dadeam trecutul la o parte din mintea mea.L-am tuns scurt pana deasupre umerilor, ceea ce era o schimbare cam drastica avand in vedere ca era lung pana la jumatatea spatelui.Mi-am pus o panglica in par lasand doua suvite libere in fata, iar apoi am mers sa ma imbrac.Am ales din dulap primele haine pe care le-am vazut acestea fiind niste pantaloni de trening negri si un tricou simplu alb. Dupa care m-am uitat la ceas.Mai era putin pana a venit Hinata asa ca am dat drumul la televizor.Timpul a trecut repede si a venit Hinata.
-Sakura nu pot sa stau mult asa ca uite caietele.Pa!
A spus asta dupa care a plecat in fuga.Ma intreb ce-o fi cu ea... Am mers in camera mea si am inceput sa scriu.In acest timp ma tot gandeam cum sa fac sa fiu din nou prietena cu Ino si se parea ca singura solutie era ca ea sa se indragosteasca de altcineva.Usor de spus, greu de facut... .Cand am terminat mainile ma dureau ca naiba.Am mers in baie si mi-am umplut chiuveta cu apa rece dupa care mi-am bagat mainile in ea...era asa de bine.Imediat dupa ce mi-a trecut durerea de maini m-am dus direct la culcare, desi era doar ora noua jumatate.Am adormit foarte repede.
Dimineata a venit foarte repede.Soarele isi recastigase locul pe inaltul cerului si-mi batea in geam sa-mi lumineze camera.Am mers la geam si am tras perdele la o parte.Multe raze s-au ingesuit inauntru camerei mele sin u au lasat nici un loc intunecos...era ciudat.Desi era toamna spre iarna, afara era totusi cald...n-am stat mult sa ma gandesc la chestia asta si m-am dus in baie sa-mi fac siesta de dimineata.Cand am iesit am pus uniforma pe mine si m-am uiat in oglinda...ma intreb ce o sa zica colegii despre schimbare...
Am mers in bucatarie sa imi iau la revedere de la Sora si nu era acolo...ciudat.Ea de obicei statea si citea ziarul in timp ce bea cafea.Am observat un bliet pe masa, darn u i-am dat atentie deoarece eram in intarziere.Tot drumul spre liceu am alergat.Cand am intrat in clasa am obsevat ca toti erau agitati.Am mers la Hinata ca sa-i dau caietele .
-Hinata, ti-am adus caietele, i-am spus cu zambetul pe buze.Ce e cu toata agitatia asta?
-Se pare ca avem un coleg nou, spunea aceasta in timp ce isi baga caietele in ghiozdan.
-Hmm...ma intreb cum o fi...am spus ganditoare.
-O sa aflam imediat ce soseste dirigintele, dar la cum e Kakashi o sa aflam la sfarsitul orei.Iti sta bine parul, desi e cam scurt.
-Am vrut o schimbare...
Am plecat si am lasat-o pa Hinata singura pentru ca am vazut ca Naruto venea spre ea.Acesta a rugat-o sa invete impreuna cu el dupa ore deoarece saptamana viitoare vom avea test la istorie.Hinata se facuse toata rosie si a acceptat.Fara sa vad pe unde merg am intrat in cineva.Era un baiat baiat cu parul brunet si scurt.Avea ochii negri ca ai lui Sasuke si era foarte palid.
-Imi pare rau nu eram atenta...tu esti noul coleg?
-Sunt Sai.Tu cum te numesti fumusete? a intrebat acesta.
-Sunt Sakura Haruno, am spus asta rosind in timp ce ma ajuta sa ma ridic.
-Incantat.Vrei sa-mi faci si mie cunostinta cu toti colegii?
L-am prezentat tuturor colegilor cu exceptia lui Sasuke deoarece inca nu sosise.Cand l-am prezentat lui Ino, aceasta a rosit...cred ca-l place, iar din cate am vazut cu Naruto nu s-a inteles deloc bine.Nici nu cred ca ma asteptam la altceva.Peste putin timp a venit Sasuke.L-am luat pe Sai de mana si l-am dus la Sasuke.
-Ai venit in sfarsit!Ceva s-a intamplat pentru ca tu de obicei nu intarzii?am spus in timp ce il tineam pa Sai de mana. Sasuke a vazt acest lucru si nu i-a convenit .
-Iti spun mai tarziu...cine este acesta? intreaba aratand spre Sai.
-Aaa...da...am uitat.Sasuke el este Sa,i noul nostru coleg, iar Sai el este Sasuke Uchiha care... ,la fiecare coleg am spus cate ceva care sa-l descrie.De exemplu la Naruto am sps ca este un hiperactiv, Hinata timida, Ino vorbareata, dar la Sasuke n-am stiut ce sa spun...
-Care se intampla sa fie iubitul ei, a spus Sasuke tragandu-ma spre el.Toti din clasa au auzit ce a spus si s-au uitat uimiti.Singurul care nu a fost surprins a fost Gaara care banuise de la inceput ce simtea Sasuke pentru mine.Sakura trebuie sa iesim putin afara sa-ti spun ceva...
Dupa ce am iesit din clasa Sasuke a zis:
-Sakura, Itachi a fost la voi acasa si a gasit un billet in care scria ca Sora a fost rapita...imi pare rau.
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de SoUl EaTeR - 26-04-2009, 11:15 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 10-05-2009, 10:26 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 26-05-2009, 07:33 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 26-05-2009, 11:56 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de Ang3l_Darkn3s - 30-05-2009, 06:26 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 30-05-2009, 07:35 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 12:18 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 11:20 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Dark~Melody - 17-06-2009, 08:14 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 17-06-2009, 10:36 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Dark~Melody - 19-06-2009, 08:15 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Sakura96 - 22-06-2009, 10:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 8.530 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Just...love me PandaKun 10 6.972 17-09-2013, 07:59 PM
Ultimul răspuns: PandaKun
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.707 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.675 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  [Naruto] Love ? No, just atraction. Andreea Corina 6 4.170 13-04-2013, 08:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Do you love me? Alexi 67 49.427 21-02-2013, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Alexi
  I hate that I love you! RosetteFoxy 17 9.181 14-02-2013, 09:06 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [Naruto] The history of love Diamond D.C 1 2.289 28-11-2012, 07:58 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.675 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  [Naruto] Prostitution and Love+16 Capsunica 3 3.442 17-06-2012, 11:46 AM
Ultimul răspuns: Diz

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)