Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One and the same

Citat:Cred ca am uitat ceva, sa ma prezint, cat de ametita sunt si eu, se vede ca nu sunt in apele mele, adica sunt eu uituca, dar nici chiar asa...cred. Pai, o sa ma prezint acum, cu putina intarziere, dar...asta e. Ma numesc Sakura Haruno, am treisprezece ani, parul roz, precum florile de cires...mda, stiu, ce tampeni de culoare, urasc rozul! Am ochii verzi ca smaraldele si...cred ca restul v-am mai spus.

Să fiu cinică de-a dreptul e cea mai proastă chestie citită în viaţa mea. Ok e la persoana I, eul invadează naraţiunea, dar pe bune unde te afli ? La interviu cumva ? În nici o carte care se respectă şi chiar fic nu ai să vezi aşa ceva. În fragmentul îţi spun clar că e un eşec, nici nu ştiu cum de ţi-a venit ideea asta. Când am început să citesc mi-a plăcut. Ai fost expresivă alea alea *insert random things*, dar când am citit chestia băgată în quote ai distrus tot ficul. Ştii să te exprimi, dar evită interviuri dastea. Nu ştiu de la cine ai mai auzit chestii de genul, dar oricine întreg la minte care ar citi aşa ceva l-ar bufni râsul. Rezolvă...

ps : nimic personal cu tine btw, dar cum am mai zis să nu crezi că te pup in cur cum fac fănuţii tăi de 12 - 13 ani
-

Răspunsuri în acest subiect
One and the same - de Alle - 01-04-2011, 10:46 PM
RE: One and the same - de Flash - 02-04-2011, 04:14 PM
RE: One and the same - de Rose ^^ - 03-04-2011, 04:07 PM
RE: One and the same - de Vero - 04-04-2011, 01:23 AM
RE: One and the same - de hiimera - 04-04-2011, 07:14 PM
RE: One and the same - de Alle - 21-04-2011, 10:22 PM
RE: One and the same - de Vero - 22-04-2011, 04:58 PM
RE: One and the same - de Rose ^^ - 26-04-2011, 10:11 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)