Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ohisashiburi.

#1
Salut. Numele meu este Liviu , am 19 ani si sunt din Sibiu. Imi puteti spune Liviu cum majoritatea o fac sau Blacker cum imi spun mai putini. Stiu ca suna destul de ciudat Blacker dar tin sa mentionez ca nu sunt negru ^^.
Nu am mai fost intr-o comunitate anime de foarte mult timp, defapt de cand s-a inchis anime-xg. De acolo si "ohisashiburi". Asa ca va rog sa intelegeti ca inca sunt destul de "ruginit".
Nu prea imi place sa vorbesc despre mine asa ca o sa zic doar cateva chestii pe care le consider cat de cat interesante despre mine... tin sa mentionez ca sunt destul de plictisitor . Nivel N5 la japoneza, practic Aikido de 3 ani, nu sunt la facultate dar lucrez pt a merge la anul (Uni Buc japoneza-engleza sper eu) ... si cam atat. Destul de neinteresant dupa parerea mea 21.
Despre manga si anime ... nu prea mai am timp dar am destul de multe la activ. Momentan m-am apucat iarasi de Dragon Ball iar manga... cele "importante" adica One Piece, Naruto, Bleach, Air Gear, s.a.m.d.
Daca sunteti interesati de genuri de muzica , seriale , sporturi intrebati si o sa va raspund, pentru ca nu prea imi place sa vorbesc despre mine prea mult ^^.
Yoroshiku!

The best quotes are written by unknown people .
BlackER

#2
Bine ai venit pe Animezup, BlackER!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Helăău, BlackER! *huggies*

Eu sunt Miru aka Mad Hatter şi sunt încântată să te cunosc! Îţi urez un călduros şi adoraabiiil bun venit pe zup! Sper să te distrezi, să fi cââât mai activ posibil şi să-ţi faci foarte-foarte-foarte mulţi prieteni! ;3
Well, am câteva micuţe întrebări :
1. Îţi plac pisicile? Sau câţeii? Sau animalele, în general?
2. Ăăh, seriale favorite ai? Şi care sunt ?
3. Filme preferate?
4. Actriţa preferată? ^^"
Şiii 5. Ai văzut Kuroshitsuji? X"DDD

Cam atâta. Oh, well...welcome again şi ne mai citim noi!

M.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#4
Hi Miru-chan incantat sa te cunosc! ^^
Multumesc de urari!!*hugs*
Acum intrebarile ...
1: Imi plac pisicile. Am avut un motanel pe nume Midnight care dormea toata ziua si alerga toata noaptea prin casa. Dar imi plac mai mult cainii Shiba Inu si Akita Inu. Desi nu am 20
2: Seriale favorite "Californication" ftw^^, "Lie to me", "True Blood", "Weeds" , "Vampire Diaries" and so on.
3: Filme preferate... prea multe. In general actiune si comedie. Kung Fu Panda ftw. Aaaaaand Tangled was awesome too *loughs*.
4: Actrita preferata... 9 Malese Jow.
5: Anime-planet zice ca am vazut doar 3 episoade. Ciudat pentru ca mi-a placut. Cred ca am uitat de el sau ceva dar o sa ma uit iarasi ;D.
Thx again and C U ^^
The best quotes are written by unknown people .
BlackER

#5
Hellou, Liviu/Black(ER).
Welcome here.
Have fund and... hope you soon oxidize. *laughs*
My name is Andreea. Neimportant.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
Nice to meet you too Andreea ^^.
I really do think that names are important even though we tend to forget them quite fast sometimes.
See you around.
The best quotes are written by unknown people .
BlackER

#7
Hm, yeah, you are right with that. I just said...
So... why you don't like to talk about you(rself)? Mmmmmm, a dummy questions ? ' . '
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
Welcome , Liviu ! ^^
Uite ca am gasit si eu postul tau la 'Nou Veniti'. Ce pot sa spun inafara de : Bine ai venit! Sper sa iti placa Zup si cine stie, multe altele.
smile
Uau, intradevar : Uau . xD.. Ma bucur sa pic la cineva care stie Japoneza. Sunt praf la Japoneza si totusi e o limba asa de mirifica.
Din punctul meu de vedere: esti un om mega-norocos 8.
Paii, cam atat am avut de spus. hug
:bye:
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#9
BlackER , welcome hiăr ! hug

Ştiu, şi eu sunt nouă şi bla-bla-bla-bla , dar cine îmi interzice faptul să-ţi zic un bun venit? aşa, cum ziceam, bun venit pe zup! Sper să fi activ şi să-ţi faci prieteni şi poate că printre ei mă voi afla şi eu. ="D
Am o întrebare: Ţările / oraşele pe care ai vrea să le vizitezi? Doh, şi mie-mi place Japonia <3 Plus, şi eu am făcut Aikido. XDDD
Gata, te las. again, bun venit pe aici! ^^
[Imagine: eiffel_tower_by_xclarisse-d393bgr.png]

King Lot: You're very confident in your plans.
Morgan: I am.

Innocence isn't lost. It's taken.

#10
@yaoi maniac : Nu stiu cum sa iti spun dar mie unul nu imi place sa citesc/vizionez ceva la care deja stiu aproximativ tot ce o sa se intample sau despre ce este vorba. Ia exemplu o manga. Nu mai e la fel de interesanta cand vine un prieten si iti povesteste ce se intampla in ultimul chapter. Asa nici mie nu imi place sa vorbesc singur despre mine ^^. Ciudat nu ?

@ Yuuki : Multumesc de urari! Nu iti fa griji, pentru ca si eu am fost praf la inceput. Dar pentru ca mi-am dorit sa stiu cat de cat japoneza, am "muncit" foarte mult. Totusi pana la a spune ca stiu japoneza mai am foarte multe de invatat.

@ Eva. : Multumesc de urari! ^^.
Tarile pe care as vrea sa le vizitez nu sunt chiar atat de multe dar as vrea sa vizitez Japonia pentru tot ce inseamna ea (defapt peste 4 5 ani planuiesc sa ma mut acolo) si Portugalia pentru Boom Festival. Si Olanda desigur.
Ma bucur ca intalnesc pe cineva care a facut Aikido dar imi pare rau ca nu mai faci.
The best quotes are written by unknown people .
BlackER




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)