Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ohayo! Om la bord!

Sper ca nu e nimic daca postez un post unu dupa altu : -? I am new asa ca ma obisnuiesc inca cu lucrurile, promit sa fiu un user model dupa 4

Buna Chlo! Nice to meet you! Thanks for the hugs@ };- Back > 4<

Asa , sa vedem intrebarile!

。In aria filmelor cum stai? Preferinte de gen, actori sau chiar film in sine? Sau seriale?
Hmm Pai imi plac filmele de comedie, dar spre rusinea mea acum nu-mi amintesc nici unu acum : (, dramele inspirate din intamplari reale (cum am mentionat mai sus: Hachiko, Sub 25 de grade), actiune: Zbor de fluture, Piratii din Caraibe etc 4
Actori, pai cam toti mentionati mai sus: duetul de ras din Piratii din Caraibe: Johnny Depp (mai ales el), Orlando Bloom; daca te-ai uitat la Razboiul Stelelor cred ca l-ai observat pe Hayden Christensen, iar celalalt este oarecum anonim (Cristhopher Gorham), but I still like him 4
Seriale? Am 4 Merlin, Doctor Who, Trasnitii si cam astea sunt in top 3: -?
。Literatura? Iti place sa citesti? Cam ce?
Aici m-ai prins....da am promis ca o sa fiu sincera....asa ca nu sunt oarecum un fan inrait al literaturii, dar cand n-am ce face imi place sa citesc anumite carti: carti detective sau carti cu actiune (sunt totusi fata, asa ca nu-mi dati carti cu razboaie: )))
。Scrii? Desenezi? Fotografiezi?
De scris....hmm nu prea dar totusi cand ma prinzi intro stare buna, sunt buna cu rimele: )).Poate ....cine stii.....o sa scriu candva21 Ooo desenatul. I love it! Ce pot sa spun mai multe? Cand vorbesti de desenat esti pe teritoriul meu4 Bine nu am facut o scoala sau asa ceva si nu sunt la fel de talentata ca altii, dar fac tot ce pot pentru a ma perfectiona. It\'s my hobby.......Nu fotografiez pentru ca n-am aparat, insa chiar mi-ar placea sa fac poze. Chiar am o colectie impresionanta de fotografii (nu sunt ale mele, dar ma pasioneaza : ))

P.S. De asemenea, si mie imi face placere sa te cunosc:\'D Si stai linistita ca nu m-ai innebunit: ))De aia exista intrebari, ca sa le pui :\'D *hugs*
Hmm cred ca o sa ma uit peste regulile zupi21Stiu ca trebuia sa ma uit la ele prima data21....da mai bine mai tarziu decat niciodata: D
@Hello again Beki hug

Pai sunt la stiinte ale naturii : ) Oficial n-am 16, mai trebuie sa mai astept cam o luna si cateva zile: )) Da ce mie o luna...: ))
Of....spre marea mea rusine, nu am vazut ultimul film.....m-am tinut sa-l vad de mai multe ori, da intotdeauna trebuie sa existe ceva care sa ma distraga: )) Promit ca-l voi vedea cat de curand, altfel nu ma mai numesc fan Piratii din Caraibe : ))
Melodiile mele de la Three days Grace? Cam toate...Pain, Never to late, Just like you, Riot, I hate everything about you, World so cold, Animal I have become 4
Mersi ca m-ai lamurit cu kpop, nu cred ca am ascultat, insa niciodata sa nu spui niciodata 4
Ce limba as vrea sa invat? Pai cred ca japoneza: )) Stiu cateva cuvinte prinse de la anime-uri.

Thanks for questions, daca mai ai intrebari poti sa le pui *hugs* Cum spuneai, mai vorbim la profil

@Hello Silv. ! Nice to meet you 4

Intrebarile:
* Ai animale de casă ?
Am avut....un caine......dar l-am dat: (
* Practici vreun sport ?
La vreun club sau ceva de genu...nu, dar imi place tare mult sa joc tennis4 My favorite sport! Imi mai place sa mai joc volei, insa cum toate mingile mele sunt cam dezumflate, e cam greu: ))
* Care sunt personajele preferate din Naruto ?
Pai imi place Gaara, sincer nu ti-as putea spune de ce, dar intotdeauna am avut ceva pentru personajele mai retrase, cu un trecut intunecat :\'D Cred ca am presimtit ca-si va lasa trecut la o marte si va trece peste 19. Imi mai place Naruto pentru ca e foarte ambtios, trasatura ce o avem in comun: ))
* De unde ești ?
Romania, tara de zahar: )), Vaslui4
* Cum te numești ?
Umm......Just call me after my username......Nu prea ma simt bine spunand numele tare si clar. Sper sa nu te superi : -*
* Treci a 10-a, nu ?
Da4, oficial nu mai sunt boboc : )), dar tot suflet de boboc am: ))
[Imagine: 2md5fuh.jpg]
Flowers whisper "Beauty!" to the world, even as they fade, wilt, fall.
[Imagine: 8795829.png] [Imagine: 8795849.png]

Răspunsuri în acest subiect
Ohayo! Om la bord! - de Alistar - 26-07-2011, 09:16 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de βεκi - 26-07-2011, 09:22 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de Chlo - 26-07-2011, 09:24 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de Alistar - 26-07-2011, 09:40 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de βεκi - 26-07-2011, 09:46 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de Jessica. - 26-07-2011, 09:58 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de Alistar - 26-07-2011, 10:07 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de ~Space-Bound - 26-07-2011, 10:44 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de Alistar - 26-07-2011, 11:05 PM
RE: Ohayo! Om la bord! - de ~Space-Bound - 26-07-2011, 11:18 PM