Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Dooaaamnee 24 21
Am ras cu lacrimi 24
Ei bine.. eu nu ma uit deci nu are cu ce sa ma prinda 39
Plus ca eu am norocul ca stau doar cu mama iar tata la sat dance

Defapt 4 Tocmai mi-am amintit ca am patit`o si eu.. cand eram mai mica..
Ma jucam eu nu stiu ce si dau de un site cu jocuri ... va dati voi seama.. mama dincolo in camera la televizor .. GOOD .. ce aveam de pierdut? eram curioasa din cale afara 21
Dau pe un joc si ghinionul meu, mama intra in camera cu o farfurie pe care e un sandwich.. raman ceva gen: AM DAT DE NAIBA!
ea: ce faci?
eo inca in soc: * ai draci! chiar asta mai imi trebuia! * pai.. aaa..aa nimic!
ea: uite ti`am adus un sandwich.. uhh ce`i asta? intreaba ea uitandu-se la monitor..
Eu deja incepusem sa tremur toata si transpiram de numa. Cred ca mi-am reamintit tot ce traisem pana atunci.. X_X
ea: Ahaaaaa! Deci la dinastea te uiti tu ha?!
eu: paaai sti.. adica.. eu..
ea: sa te vad cum iesi din pagina asta! hai repejooor!
Eu ce sa fac? Merg apas pe ESC.. punandu`ma pe scaun si ce sa fac.. am inceput sa vorbesc pe mess pentru ca mama sa se asigure ca nu ma mai uit la minunatiile aleaa 24

De atunci nu m`am mai uitat ...

Sfat: Fiti foarte atenti..!!!

Edit: Mi`am readus aminte cevaa 21

Era o data si parca tin minte ca era iarna.. 39 Si venise o prietena la mine.. eu de obicei fiind o mare fana SasuSaku, scriu ficurile in notepad dupa care le asalve si le ascund foarte bine.. nu ca imi e frica de mama, ea habar nare sa umblela comp` .. dar colegele mele sunt foooarte curioase cand vine vorba de secrte.. deci .. in fine.. am rugat`o sa`mi instaleze ceva.. nu mai stiu exact ce.. noi ne repezim asupra compului si tampitu` de el se blocheaza! 14 si ca sa vezi nici butonu` de restar nu mergea.. nu aveam ce face decat sa`l scot din priza.. cinci minute mai tarziu.. aveam sa aflu ca trebuie sa`mi reinstalez windowsul..
Deci, trec cateva saptamani si eu tot fara net si brusc ma prinde si o pofta de scris.. imi iau un caiet si incep sa scriu.. dupa cateva zile, un prieten vine si imi repara calculatoru`.. So... eram foarte fericita.. mi`am aruncat caietu` prin dulap, stiind ca mama nu`mi cotrobaie prin lucruri.. dar ea devenise din ce in ce mai curioasa de ceea ce scriam eu..
Cand veneam intr`o zi de la scoala.. rupta de obosita din cauza antrenamentului, intru in casa si o aud pe mama vorbind cu sor`mea din Austria.. ii povestea despre caietul meu iar eu eram pe jos..
Mama: Si sa vezi.. scrie cum se pupa..
Eu: Mamaaaa!! Ce faci !?! >.<
Mama: Opsss.. stai ca o venit dracusou` acasa..
Eu: Da! Da! Mai vedem noi dracusor! Te`ai uitat in caietu` meu nu?!
Mama: Aia e lumea ta imaginara sau ce?
Eu: Nu e treaba taaaaa!

De atunci tot ma mai ntreaba ce scriu dar eu: pauza.. nu`i zic.. nu`mi place sa`mi umble prin lucruri.. 33 ...

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Debb.' - 17-08-2010, 04:14 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)